Pnr_cgt Eslem61 16 haftalk olduk valla doktor 12. Haftada erkek dedi yanılmam dedi sonra ağrım vardı kontrole gittim kız olabilir dedi 🙈 üstten erkek yandan kız dedi salı günü kontrolm var baklm nolceeekkk
Zehracik Pnr_cgt İyimis ben 245 veriyorum geç oldu yoksa düşünürdüm değiştirmeyi pahalı oluyor bayağı
Pnr_cgt Zehracik Ben İstanbullu olduğum için burda hiç hastane bilmiyorum evime yakın diye cihanı seçtim yoksa Medicale gidicektm en azından tanıdık ismi var diodum🙈
SSenas anesyk ben çok memnunum kendisini senelerdir tanıyorum zaten çok ilgili herşeyden önce gerçekten tam bir anne merhameti var kendisinde tavsiye ediyorum 😊
Pnr_cgt Dyg4141 Valla randevuya beş dakika kala gidyrm😂😂 güzel oluyoo zam gelmiş bu hafta kontroldeydik muayene ücreti 145 olmuş 115 veriodum
Pnr_cgt Pnr_cgt Evet ilk hamileliğim kaçıncı haftadasnz doğumuma az kaldı 38. Haftadym birazcık korkuyorum 🙈
Mrves SSenas merhaba, bende Hilal hanıma randevu aldım haftaya salı gideceğim inşallah. Muayene ücreti 120 yazmışsın. Bana 170 dediler neden olabilir acaba? Yada ben mi yanlış anladım…