zeyno_gr Canazbal21 Bana suni sancı verdiler ama bana şiddetli vurmadı hafif hafif adet ağrısı gibi vurdu dayanılmıcak gibi değildi suni sancıyı kestikten 9saat sonra kendi sancım geldi yani bazısına ağır vuruyo suni bazısına hafif acı eşiğine bağlı ben kendi sancımıda iyi idare ettim
Ceylizm Canazbal21 hiç bir fark yok ikisinide yaşadım doğum esnasında kendi sancılarım çekiyordum sonra dayanamadım epidural aldım uyuştum ağrım gitti 1 saat sonra doktor geldi dedi suni vermemiz lazım açılman yavaşladı suni verdiler inan arasında hiç fark yok
RabiaMG Canazbal21 benim kendi sancim gelmisti ama doktor son zamanlarda suni sancida verdi. Suniden sonra belki yarim saat anca olmustu doguma alindim. Suni verilince sancilar sk sk gelmeye basladi yoksa aci agri ayniydi sadece sklastirdi suni sanci.
Sebihaela Normal doğumda çektiğim sancı o kadar acı değildi ama Sünni sancı 2cm almam bile beni maf etti 6cm açıklıkla gittim düşünün ama Allah yardım ediyor çok düşünmeyin
12340 Sebihaela Birşey sormak istiyorum sancı geldiğinde mesela 10saat sonra doğuran var ama 10saat hiç geçmeden sancımı çekiliyor yoksa ara ara mı giriyor sancı Normal doğumda ve kendi sancın oldugunda
Canazbal21 zeyno_gr ben zaten epidural olacam ama bebek gelmediği için sanırım bu hiçi suni sancı verilecek ondan dolayı merak ettim
Ceylizm 12340 sancı aralıklarla 5 dk 10 dk da bir giriyor ara olmuyor çok fazla sıklaştığında doğum başlıyor
Canazbal21 Ceylizm ben 39. Haftadayım ve bebek 4 kilo 41 e kadar normalde bekletiyormuş doktorum ama bu sefer 4ün üstüne çıkarsa sezeryana dönebilir o yüzden suni isteyeyim diye düşünüyorum