Kızlar ben şu anda baby life ile görüştüm 5000 lira Kordon kanı saklama ücreti 1.250 lira Kordon dokusu saklama ücreti. Ve yıllık toplam 1250 TL özel tank ücreti ödeniyor. (Bu bu özel tank ücreti devlet tarafından belirlenmiş sanırım)Kordon dokusu herhangi bir organ hasarı vs varsa çocukta o organ hasarını onarmak için kullanılıyor. daha yeni başlamışlar Türkiye’de bu sisteme. Kordon kanı ve Kordon dokusu toplamda 23 buçuk yıl kullanılabiliyormuş. Kordon kanı sahibinin kardeşi anne babası da bunlardan yararlanabiliyor. Benim görümcem de oğlumun Kordon kanını bu banka ile görüşerek yaptı. hangi ilde iseniz oranın temsilcisi ile sizi görüştürüyorlar 7/24 ulaşım sağlanıyor temsilcilere. Sağ olsun Trabzon temsilcisi çok güzel ilgilendi. Ve herkesin Kordon kanı alınmıyormuş 32. Haftada yapılması gereken testler var o testler temiz çıkarsa ancak kordon kanı alınıyor. Lenfoma hastalıkları, Lösemi hastalıkları, Organ hasarları, bazı timörler, immün sistemi bozan kalıtsal hastalıklar, genetik metabolik hastalıklar gibi 100 e yakın hastalığın tedavisi bu sayede yapılıyor. Sonradan pişman olmamak için ben yaptırmayı düşünüyorum. Ama tabiki Rabbim kimseye kullanmayı nasip etmesin. Benim şuan edindiğim bilgiler bu şekilde. 🤲