Purpura26 Kızlar doğum kontrol hapını bıraktıktan ne kadar sonra hamile kaldınız? Ben geçen ay bıraktım. Çevremdekiler uzun zaman olmaz diyorlar. Bu ay yumurtlama da olmazmış. 14. Günündeyim ovulasyonun daha göremedim yumurtlama. Boşuna yapmasam mı acaba?
noble Purpura26 pco luyum diane 35 i bıraktıktan 15 gün sonra Ovülasyon testi ile yumurtlama gördüm ve hamile kaldım suan 35 haftalığım testleri aksatma asla
Merveerhannn Purpura26 bıraktıktan 1 ay sonra hamile kaldım. Kimyasal gebelikti ama , sonrasındada tam 1 sene sonra ovulasyon testi ve yumurta çatlatma ilacıyla gebe kaldım
Baobap Purpura26 kuzenim 5 sene kullandı. Sonra hemen hamile kaldı. Sizi demotive eden insanlardan uzak durun. Psikoloji her şeydir.
Purpura26 Baobap İnsanın yine kendi yapısıyla mı alakalı acaba ? Gerçekten üzüldüm ya bir hevesle ovülasyon takibi yapıyordum
Pinarcoo Daha korunmayı bırakır bırakmaz ovulasyon testine sarılmaa dur hele bi rahim kendini hazırlasın vaktinde olacak Allahın izniyle ☺️🙏
sdkince Purpura26 ben Doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldım gergin düzenli aynı saatte kullanıyordum ama Bize çok büyük sürpriz oldu.
Purpura26 sdkince Doğum kontrol hapı kullanırken yanında başka ilaç kullanınca etkisi düşüyormuş ondan mı öyle oldu acaba ? Sürprizler güzeldir 😁
Deryamom Purpura26 ben 1.5 seneye yakın hap kullandım bırakınca ilk ay ovulasyon yapmadım ikinci ay ovulasyon yaptım 3.hastaligimi olmadım kaldım hamile aynı şekilde arkadaşımda kaldı hamile bugün aldım haberini. Hap kullanma surenle alakali değil kesinlikle yani
Sinemak3801_ Bıraktım hapı adet olmam da yakındı zaten. Adetim oldum diğer adetim gecikti direkt hamile kalmıştım
Besa Purpura26 12 agustosda son hapımı içip bıraktım üstüne adet gördüm şuan bekliyorum inşallah bu ay olur :).. kişiden kişiye değişir inşallah istediğin zamanda hayırlısıyla olsun
berakmz Purpura26 ben yaklaşık 1 yıl doğum kontrol hapı kullandım ve bırakır bırakmaz hamile kaldım, hatta doktorum da uzun süre doğum kontrol hapı kullanıp bıraktıktan sonra hamile kalma şansın artıyor aksatırsan çok dikkat etmelisin demişti dediği gibi de oldu.