Kızlar öncelikle Rabbim sabrını veriyor sakın doğumdan korkup endişelenmeyin . 40.haftamizda kontrole gittiğimde doktorum herşeyin yolunda olduğunu normal doğum için elverişli olduğumu ve rahmimin esnedigini söyledi ve yatisim yapıldı geceye kadar kendi kendime acilmami ve sancilarimin devamlı kalmasini beklememizi sonra doğuma almak istedi gecede bebiş gelmeyecek olursa suniyle doğumu baslaticakti fakat sancılarım çok fazla olmasına rağmen açılmam olmadı tüm gün sancı çektim . Suni istedim kendi sancım olduğu için onu da vermediler bekledik ertesi gün akşama kadar anca 3.5 cm açıldım 4 -5 arası olsaydı epitural doğum istiyordum nasip değilmiş olmadı . Çok hirpalandim en son sezeryan istedim . Yarım bayiltilsin istedim çünkü tam bayiltmalarda hemen bebeği emziremiyorsun ve göremiyorsun iğne vuruldu hissizlestim hemen aradan 5 dk geçti oğlum dünyaya merhaba dedi Allah’ım nasıl bir ağlama bana gösterdiler silip verdiler hemen sesime sustu inanın bana ne acılar çekerseniz çekin bu kadar tatlı bir olay herşeye değer 😊 oğlumun kontrolleri yapıldı aileme teslim edildi yarım saat kadar benim işim sürdü ne baskı ne başka bişey hissetmiyordum burada okurken korktuğum gibi değildi zaten çıkınca eşime boşuna normal doğum için beklemişim çok iyiydi dedim hemşire güldü ayilinca konuşalım dedi 😁🙈 korkuttu evet ayilinca ne yalan söyleyeyim ağrı oluyor tabiki ama yürüyünce daha iyi geliyor ne kadar ağrınız olsada yürüyün . Kızlar kusuruma bakmayın uzun yazdım tam bilgi almak istediğiniz bir şey varsa her konuda soru sorabilirsiniz cevap veririm anliyacaginiz her iki doğumu da yaşadım sadece normal doguramadim 😁🙈