Evet her gün burda doğum hikayelerini okuyup kendi hikayemi yazmak için sabırsızlanıyordum gerçekten ☺️ Şimdi başlıyorum öncelikle 28 Eylül’de sabaha karşı başlayan sancımın önce doğum mu gaz mı oldugunu anlamadım ve sabah eşimle doktora gittik doktor önce ultrasondan baktı ve bebek baya doğum kanalına inmiş bugun yarın doğurursun sen dedi sonra çatı muaynesi yaptı ve açıklık 0 nst de sancm vardı ama düzensiz oldugu için eve yolladı. Evegeldik kahvaltı yaptık falan misafir geldi biraz yoruldum ama oturmadım akşam yürüyüş yaptım 1 saat kadareve gelip sıcak duş aldım ve gece 12 gibi uyudum. 1 bucuksaat sonra bel ağrısıyla gözümü açtım. İshal olmuştum 🙈 Neyse sonra sancılarım vardı düzenliydi 10 dakkada 2 3 defa geliyor zorluyordu çok 1 saat öyle dayandım 2 bucukta eşimi uyandırdım ve bu sefer doğuruyorum dedim hemen uyandı hazırlandık hastaneye gittiğimizde saat 3.15 falandı doktor hemen alttan muayne etti açıklık 3 cm di sonra nst yapıldı sancım düzenliydi 80 100 leri görüyordum ama nst de sancı çekmek çok zordu yarım saat nst çekildiktrn sonra ebe suni sancı verip yatış istedi ama ben istemedim biraz yürümek istiyorum dedim hastanede o da kabul etti sağolsun 1 saat yakınlarda eşimle beraber yürüdüm her sancım geldiğinde durdum ve eşim sırtıma belime masaj yaptı çok iyi geliyordu 1 saat sonra dayanılmaz oldu artık gidicem dedim ve gittiğimde açıklığım 8 cm olmuştu ben şokk. 😂 sonra hemen lavman yapıldı lavaboya gittim 10 dk sonra doğum sandalyesine alındım ıkınma kısmını zor becerdim biraz sancı geldiğinde güzelce ıkınsanız çok çok iyi olur ben zorlandım biraz 40 dakka sonra oğlum doğdu hemen kucağıma koydular o kadar güzeldi ki gerçekten o anı asla unutmam sonra ebe dikişin yok dedi çok sevindim 😂 sonra temizlenip odaya geçtik hemen emzirdim bebeğimi 5.45 te doğdu oğlum ☺️Allah hepinize böyle kolay doğum nasip etsin inşallah