Pelinoerlik Nasıl besleniyorsunuz? Tetanoz aşısı oldunuz mu biraz sohbet muhabbete ne dersiniz? Çalışıyor musunuz?
Meydeyyy Pelinoerlik evet 19 haftalıkken tetenoz oldum ama kolum 1 hafta kımıldamatamadım bile çok ağrısı oldu 😢 çalışmıyorum sagliklida beslenemiyorum ne süt içebiliyorum ne yumurta yiyebiliyorum ama kilo kilo erik yiyorum sadece canım onu çekiyor 21 haftaligim sadece 2 kilo aldim bu bebiş nasıl büyücek bilmiyorum ☹
Melo4809 Pelinoerlik merhaba bugün doktora gittik 19+1 olfuk bizde bugğn çalışmıyorum. Sağlık ocağında bugün tetnoz aşısı olduk ve kalp atışını dinledik. Bebeğim 18+6 da tekme atmaya başladı 😊 bol bol meyve tüketiyorum sabah kahvaltıaına dikkat ediyorum akşm da meyve ağırlıklı besleniyorum. Bu arada oğluşumu bekliyorum sizde durumlar nasıl 😊
tco Pelinoerlik bende 19+6 dayim bugun🤗. tetanoz asimi gectigimiz hafta oldum cok acimadi😁. bu arada evet calisiyorum. Bir de 4,5 kilom aldim😪😪
Anneler Bende daha olmadim tetenoz asisi 19+6yim olcm bu aralar cok karbonhidrata yonelim sebze yemm lazim kizlar bide hareketlerini hissettinizmi kizlar ya hissedemiyom bi turlu😐💙😗
Hayal123 Bende 19+5 haftalığım.. bende daha tetanos olmadım.. hareketlerini hissediyorum iki haftadır pıt pıt şeklinde.. ama bu aralar sırt üstü yattığımda karında sertleşme yaşıyorum normal midir bilemedim🙄
Ladess Yarın tam 19hafta oluyoruz🙂artık çalışmıyorum,tetanoz aşısı olmadım olmayacagım ,şeker yüklemesi yaptırmayacagım ,2,5kilo aldım ,karnım henüz çok hafif yani gören anlamaz ,bizde durum böyle
Ladess Hayal123 dr ‘um gayet steril bir ortamda doğum yaptırdıgını özellikle belirtti ve tetanoz aşısı 1960lı yıllrda zorunluydu ama şuan öylr değil dedi ,tamamen sana kalmış dedi ,açıkcası karnımda bebek varken aşı olmak da bana riskli geliyordu zaten,sonuçta bir nevi virüs aşıda ,aklınzı karıştırmak için yazmıyorum fakat bir kaç lişi tanıdım bebeklerinde sorun olan çok yakınımda tek söylenen tetanoz aşısından olagan bir durum dendi,görüp deneyimlerimden de istemedim tatlım 🙂hoş her şey Allahtan ne eylerse güzel eyler mevlam
Minigim18 Ben 19+1 imm henüz aşı olmadım. Hareketleri hissediyorum artık 😊 3 kilo aldım 😊karnım çıktı artık 😊 fakat cinsiyetimiz netlesmedi arkasi dönük 😐 sizin netlestimi
Meydeyyy Pelinoerlik neyi hissettim mi canım aşının acısını soruyorsan o an birşey hissetmedim ama sonrasında kötü oldu
Pelinoerlik Kızlar ben daha tetanoz aşısı olmadım ve çok korkuyorum. Geceleri uykuya dalmakta çok sıkıntı yaşıyorum ve sürekli tuvalete kalkıyorum.Sabahta çalıştığım için erken kalkıyorum eziyet gibi geçiyor. Çok psikolojim bozuk. Sağlıklı da beslenemiyorun 🙁 18+4 te doktora gittim 18 cm 246 gr idi. Biraz geriden gidiyormuş
Pelinoerlik Melo4809 Çok sevindim senin adına hayırlısıyla kucağına al. Ben çok önceden hissetmeye başladım. Kilosu boyu nasıldı? Ben 18+4te gittim 18cm ve 246 gr dı biraz geriden gidiyormuş. Besleyemiyorum çocuğumu 🙁
Pelinoerlik tco Meydeyyy Bebişini demek istemiştim ama aşı da önemli. Aşıdan çok korkuyorum 🙁 Nasıl doğum yapcam ben bilmem daha aşıdan korkuyorum 🤣🤣🤣
Hayal123 Pelinoerlik gramı boyu gayet iyi canım doktor mu dedi geriden diye.. standartlar içinde boyu kilosu
Melo4809 Pelinoerlik boyu ve kilosu doktpr normal dedi şuan hatırlayamıyorum cuma günü bidaha gitcem o zaman bilgi veririm size. Üzülmeyin o sizin vücudunuzdaki besinlerle besleniyordur. Doktor destekleyici vitamin verebilir yada gerçekten besin yetersizliği varsa serum ile size takviye edilir.
Meydeyyy Pelinoerlik valla ben bebeğimi 2 aylıkken hissetmeye başladım ama benim annem anneannemde öyleymiş genetik galiba kucuk olmasina ragmen çok hareketli kıpırdak şaziye resmen😆 valla ben iğneden okadar korkarım ki eşim bi yandan tutar hemşireler bi yandan anca öyle vururlar kıpırdarsan iğne kırılır diyorlar hep kıpırdamamam icin😢
tco Pelinoerlik asidan korkmayin inan vurulurken acimiyo . sonrasinda sanki kolun morarmis oraya biri surekli bastiriyomus gibi aci oluyor benim 2 gune gecti. Dogum yapacaz yaptirmak sart🤷🏻♀️