izmirannesi Merhaba Sevgili Anneler ve Anne Adayları 🙋🏼♀️; Şuan 27 haftalık hamileyim ve Allahın izniyle aralık sonu ocak başı gibi doğumum planlanıyor. Sorum şu; bebek için sallanan bir beşik almayı planlıyoruz kendi yatak odamda kullanmak üzere. Vaktimizin büyük çoğunluğu salonda geçeceği için salona da ekstradan bir sepet beşik vs gibi bir şey şart mı yoksa babynest işimi görür mü? Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Sevgiyle kalın 🌺
gulbahar0505 izmirannesi salon için o ayaklı hamaklardan alırsan çok rahat edersin canım hem bebeklerde çok seviyor onu genellikle
begumseker izmirannesi babynest işinizi görür. Bi gıdım oluyorlar ben de reflü yatağında yanımda yatırdım hep salonda otururken. Sonra zaten anakucağına geçtim
mom2020 izmirannesi baby nest yeterli olacaktır prk yatağını 60×120 alırsan kapılardan sığdığı icin salona vs tekeyle tasıyabilirsin ben öyle yaptım ama babynest de cok pratik yine lazım oluor her an tasınmıor park yatak da bebeği koymak icin cok rahat hı bir de Dolap die 2. el uygulamasından cok cok uyguna bulabilirsin ve tertemiz yeni gibi olanlara bakabilirsin 5 ay kullacağın bir seye cook para verme tabii🎈
izmirannesi begumseker Benimde aklımda babynestler yada şu sallanan park yatak tarzı olan yataklardan var ama sanırım babynest daha mantıklı 😊 Teşekkür ederim
begumseker gulbahar0505 bana göre şart çünkü çok kusma olayı oluyor.. o eğimli yatınca daha güvenli oluyor. Boğulma riskini azaltıyor
izmirannesi Myssr büyük çoğunluk babynestlerden yana bende öyle yapıcam büyük ihtimal zaten pandemiden gelen gidende olmaz diye düşünüyorum
izmirannesi theAna Bende babyneste karar verdim sanırım. Siz nerede yaptırdınız instagram vs var mı önerebileceğiniz 😊
theAna izmirannesi kayınvalidem yaptırdı Konyada. Güzel dikilmiş ama sayfa sanırım şehir dışına sipariş almıyor :(
izmirannesi mom2020 evet çok haklısın tatlı anne ❤️ Bende dolap, tutumlu anne, letgo uygulamalarından bakıyorum fırsat buldukça hazır vakitte varken içime sinen bir şey olursa oradan alanilirim 🙋🏼♀️☺️😊
Merdgn izmirannesi Babynest işinizi görür ☺️ Reflü yatağıyla evin her yerinde takılıyoruz biz 😂 Hatta anneme kalmaya giderken vs de götürüyorum kullanışlı oluyor ☺️
izmirannesi Merdgn evet bir yere gittiğimde de rahatlıkla taşıyabilirim beşik içinede koyabilirim 🥰 Teşekkürler tatlı anne 🧚🏼
Elifscy Ben de yatak odasına park yatak almayı düşünüyorum fakat kendi odasına montessori yatak istiyorum. 1-2 yaşından itibaren montessori kullanılabilir diyorlar ama, yine de oda için klasik beşik mi tercih etsem bilemiyorum, karar vermek çok zor :)