Figen 1prensesgeliyor Eşimle tanışma, evlilik ve bebeğimizi öğrendiğimiz tarih Eylül ayıydı. Kızımızın ismini Eylül koyduk normalde bilmem ama benim için en anlamlı kız ismi Eylül 😃😍🥰
DaisyMom 1prensesgeliyor ben kizimin ismini zeynep koyacagim.Her annenin koydugu isim guzeldir.O yuzden en guzelini bulmaniz zor olucak.Bir turkuden kaldi aklimda zeynebim turkusu ve anlamida guzel babasinin susu demek.O yuzden koydum canim kizim 🌸
1prensesgeliyor Gulsen4224 en basta ben asel düşünmüstum kendi ismimide uyuyor diye koyulmaz dediler anlami baska dediler. Ecrin olsun dedi esim onada anlami ucretli demek demisler. Kurandaki her isim koyulmuyormus. Şaştık kaldık
Gulsen4224 DaisyMom Zeynep bu güzellik var mı soyunda😂Kız kardeşim de Zeynep şura koydu bebeğinin ismini bu türküyü söyleyip duruyor çok hoş ama🤭🥰
Okaanipek Bende 30 haftalık oldum hala isimde karar veremedim defne, Asya , nehir elisa bunlar güzel geliyor ama çok kararsızım
1prensesgeliyor Bende reyyan lina düşündüm ama oglum r harflerini söyleyemedigi icin cok komik oluyor oda üzülüyor icinde R harfi olmayan bi isim olsun bari dedik.