Zgeylmaz Arkadaşlar şuan kontrolden geliyorum bebeğimin sağ lobunda bir tanesi 5 mm diğeri 3 mm kis gördü doktor başına böyle bişey gelen varmı sonradan gidebilirde dedi lütfen eğer konuda bilgisi yada başına gelen varsa yardımcı olsun 🥺
emirasaff34_ Zgeylmaz bizde de var canım hatta post açtım bu konuyla ilgili doktor geçici bişey dedi banada haftaya kontrolümüz var inşallah geçer
Liyam Zgeylmaz benim bebeğimde de vardı 17.haftada demişti doktor ama o bizim sandıgımız kitle gibi değil içi sıvı dolu birsey ben çok araştırmıştım bebek büyüdükçe oda dağılıyor endişe etmeyin hiçbirsey kalmayacak bu arada kistin adı koloroid pleksus kist mi
tugbaaaff Zgeylmaz ilk oğlumda geldi çok ağlamıştım gereksiz yere kayboluyor üzülmeyin. kaybolmasa da bu bir engel değil hepimizin beyninde olabilir demişti doktor daha önce bu teknoloji olmadığı için bir çoğumuzda bile var hatta dedi .
Serpilolmezkahraman Bizim de ayrıntılı ultrasonda var demişti doktor 1ay sorna silinmiş dedi Allah büyük korkmayın sizin de silinir insallah içinizi ferah tutun 🙏🏻🤲🏻
minikbebeklerim haftada bizde de göründü ayrıca kalbinde parıltı ve böbreğinde de genişleme. Şimdi 30. haftadayız çok şükür 24. Haftadaki kontrolde geçtiğini öğrendik. İçini ferah tut hiç kafana takma inşallah geçecek bebişin iyi olacak
Nur-61 Benim bebeğimde de var çok korkuyorum her kontrole gittiğimde kötü şeyler duyacam diye korkuyorum sıvı toplanması var beyninde 2 tarafta 14 mm afı ventrikülomega diye geçiyor dua edin anneler oğlum sağlığına kavuşsun dudak ve damak ta yarık 😞😔😔
minikbebeklerim Enfal evet normal ultrasonda kendi doktorum gördü saha sonra perinatoloğa gönderdi o da aynı şeyleri aynı ölçüde gördü
Zgeylmaz Nur-61 inşşalah sizinde allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip eder her zaman iyi düşünmek istiyorum sizde öyle yapın allahım dediği olur
Kybele23 Zgeylmaz olabiliyor canım gereksiz stres yapma kendine stres bebeğine daha çok zarar verir. Benim görümcemin kızında görmüştü doktor. Doğduktan 2 saat sonra mr falan çekildi. Birkaç doktor gezdiler sonra kendiliğinden geçmiş olduğunu öğrendiler. Şimdi 5 yaşına girdi çok da sağlıklı kızçemiz. İyi düşünmeye çalış
61Aysen Zgeylmaz Benm kuzenime doktor bebegin kafasinda kist var dogumdan sonra gecer ama dogumda patlama ihtimali var ve cok tehlikeli demisti sonra baska bi doktora gittiler oda bebekte ole bisey olmadigini soyledi kizi suan 5 yaslarinda falan hicbisyde yok cocukta baska bi doktra dha gidin derim