Ahmedinannesi Cenkerim 38.haftamda aynı belirtileri yaşıyorum,kontrole gittim 2 küçük sancım çıktı bir de mantar enfeksiyonu o da kasıklarda ağrıya sebep olabilirmiş.Çatı kontrolümde herhangi bir açıklık falan çıkmadı yani ama doktor 10,15 güne gelir bebek dedi.🙈
ipeksfr Cenkerim cnm bende öyle sanki pozisyon değiştirmişte olmuş gibi hareketlerini karnımın içine doğru hissediyorum ve makata dediiğn gibi ama ağrı yok
Cenkerim Ahmedinannesi ama biz daha 29 haftacikiz insallah dogurmam😁 insallah guzel bi doğumunz gecer.ben dus falan aldim ama makattaki baski azalmadi hic dr mu arasam acaba
YnSbL Cenkerim bende 29+5 im haftalardir benim oyleydi gecenlerde gittim dr normalde 7.aydan itibaren bebegin dpgum pozisyonuna gecmesi bekleniyor ya bizim ki tersmis basi yukarda ayaklari aşağıdaymış o yuzden baski yapiyor dedi surekli de sag tarafta sertlesiyor bu da normal dedi .. erken dogum ile olur diye ben cok korkuyordum ama dr kanaman falan olmadigi sürece sikinti yok dedi .. yani o ağrıyı çekiyorum prensesim duzelene kadar 😍😊🤗
Ahmedinannesi Cenkerim hmm evet arasanız iyi olur danışmakta fayda var,alt karın ve kasık ağrınızda devam ediyorsa belki kontrole çağırır içiniz rahat eder☺
Ahmedinannesi Cenkerim çok teşekkür ederim bu arada Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip eder inşallah❤
Cenkerim YnSbL benimde son kontrolumde makat gelis seklinde geliyo demisti o zman sizin dedigniz gibi o yuzden agriyo
YnSbL Cenkerim evet senin de ondan olabilir korkutma kendini . Bi süre daha geçmezse kontrolünü erkene alirsin yine bi görünürsun doktoruna için rahat eder en azindan ..cok gecmis olsun canm ayni durumda oldugum icin seni cok iyi anliyorum artik vaktinde saglikla kucagimiza alalim ins
Nebiyeee Dün bende ayni agriyi hissettim cok korktum bebek surekli bi tarafa toplaniyodu karnima baski yapiyodu tuvalet ihtiyaci geliyodu surekli uzandim dinlendim gecti