Fatmanurrr23 Minigimm2020 hiç korkulcak bişey değil ben gecen hafta hastanede yattım sancılarım yüzünden 10 kere çatıma baktılar belki kasarsan doktor bakmak için daha çok bastırıyor hiç kasma afedersin ilişki bile daha acılı çatıya bakmaktan abartılacak bişey yok yani canım zaten 10 saniye anca sürüyor
Deletedmom399 Minigimm2020 1 veya 2 parmakla bakıyorlar. Açıklığın kaç cm olduğunu da parmaklar içerdeyken açıp ölçüyorlar. Öyle sanıldığı gibi 3 4 parmakla bakılmıyor.
Minigimm2020 Fatmanurrr23 doktora baktirmadam oda doguma gdecekmis sen nasol dogum yapacan dedi bana ebeye gonderdi umarim dediginz gbidir ya
Deletedmom399 Minigimm2020 yok iki parmakla içeride parmakları açarak bakılıyor canim korkutma kendini 😊
Damla________ Minigimm2020 korkulacak b şey değil ki cinsel birliktelik gibi düşün 2 yada 3 diye hatırlıyorum ben ilk gebeligimde 294858 kere olduğum icin bi gecede korkulcak bi durum değil
Dilaraa61 Minigimm2020 parmak degil de kolunu soktu sanki 😣suan bebisim yanimda doğum yaptim cok güzel bir duyğu allah istiyen herkeze nasip etsin insallah 😊🌸
Cennetulmeva Bunu bende merak ediyorum doktor acaba vajınadan içeri sadece parmaklarınımı sokuyor yoksa elini bileğine kadar sokup içerde parmaklarını açarakmı ölçüm yapıyor. Lütfen sadece vajına girişimden parmak ile ölçüyor yazın lütfen 😢😞😞😞
Minigimm2020 Cennetulmeva brn yaptırdım 2 paarmagini soktu sonuna kadar gtti valla köküne kadar sonra parmağını ayirdikca ayirdi ayirdikca aayirdi 5 sn sürdü korkma kasma kendini yeterki
Gulsen4224 Minigimm2020 öyle cnm korkma Allah’ın izniyle atlatıp geçiyorsun tekrar olsa korkmazsın herseyi anne olunca tecrübe ediyorsun değil mi🥰🙈
Cennetulmeva Minigimm2020 parmaksa sadece iyi ozaman canım ben tüm eli içeri sokuyo diye düşündüm hep
Dilanbingl Minigimm2020 hiç hiç korkma ben üç hafta boyunca burada okuduklarımdan dolayı korkarak gittim, ama bir anne adayı kendinizi kasmayın ilişki gibi demişti ben de öyle yaptım en fazla 10 saniye sürdü ve ilişkili gibiydi hiç merak etme bizim halkımız korkutmayı çok seviyor
Minigimm2020 Dilanbingl sorma ya valla burda gördüğüm le 4 oarmak zannettim 😄😄 şükür iyiydi 5 6 sn sürdü