Gulsahtayarslan Merhaba hanımlar bebegi kontrole gittim 6 aylık hamıleyım bebeğin eşi önündeydı sizce erken doğumamı işaret bu yada sezeryana mı işaret çok merak edıyorum suan ıcın erken ama yaşayan varmı aranızda
Valendia Gulsahtayarslan benimde öyle doktorum direk sezaryen dedi ama bazılarınınki ileriki haftalarda rahim büyüdükçe yukarı çıkabiliyormuş. Plesanta previa deniyor. Kanama vs riskler olabilirmiş ilişki yasak. Doktorun bişey demedimi
1PrensAnnesi Gulsahtayarslan ilk gebeliğimde rahim ağzını yarı yarıya kapatacak kadar zorlayan bi sorundu bu tam 8 ay her gün kanama yaşadım haftada 3 gün garanti serum takılırdı kanamama 8.aya nasıl girdim bişey kalmadı doktor inanamadı yukarı çıktı çocuk tamam yine sezaryen oldum ama doğum sancılarıyla girdim doğuma eğer problemim düzelmese garanti sezaryen olacaktım yine 🙂 yani sen bekle sabret zorlama çok kendini son aya girince baktın düzelmiyo sezaryen olursun ama düzelirse normalide denersin
Htcmhmt12 Gulsahtayarslan önde mi dedı rahım ağzında mı dedı ıkısı ayrı şeyler cnm eğer ondeyse sıkıntı olmaz merak etme bnmde öyle cınku ama asagıda rahım agzındaysa o zaman sıkıntı sezeryan oluyorsun direk kanama falan oluyor
Gulsahtayarslan Oznurd3mr aynen aynıyz hayırlısı olsun ya hiç sezeryan istmeiyorum ama galıba öyle olucak
Htcmhmt12 Gulsahtayarslan o zaman sıkıntılı bir durum degıl bu bebeğin önünde dedıyse zaten diğer türlü olsa uyarırdı dr dıkkat et falan dıye