Busracetsar Kızlar 7 ekimde gidicem ama memnun kaldınız mı doktor güzel ilgileniyor mu şimdiden teşekkürler
NerminBal Busracetsar nasıl kimden randevu aldınız ben de alacağım ama herhangi Farklı bisey yapmam gerekiyor mu bilmiyorum bana da söyleyebilir misiniz
minnakmina Busracetsar merhaba güher bolata gittiniz mi bende randevu aldım normal kadın dogum bölümü yeşil alan açtı riskli gebe oldugum için şimdi gitsem detaylı ultroson için tekrar gün mü verecekler yoksa riskli gebe oldugum için direk detaylı ultrosondan bakarlar mı
Busracetsar NerminBal mhrs’nin internet sitesinden aldım güher bolat doktorun adı genel olarak İstanbul ilini ve perinatoloji bölümünü seçip arattım bir orda çıktı randevu normalde beylikdüzündeyim ama oraya gidicem ultrason için
NerminBal Busracetsar çok teşekkür ederim detaylı ultrason perinatoloji bölümüne giriyor o zaman anladığım kadarıyla
Busracetsar NerminBal rica ederim evet ama ilk önce normal kadın doğuma randevu alıp onlardan perinatoloji için randevu sistemini açmalarını isticeksin onlar açmadan direk perinatolojiden randevu alamıyorsunuz
Busracetsar NerminBal o fark etmez normalde muayene gittiğiniz devlet hastanesindende açtırabilirsiniz illa zeynep kamile gitmeniz gerekmiyor
ikizzannesi Bende önce devlette kadin doğum uzmanına gittim. Sistemden perinataloji bölümünü açtı. Fakat zeyneo kamile gittiğimde perinataloji uzmanı ayrıntılı ultrasona bakmıyor. Doppler sistemini dr.unuzun açması lazım ve ordan randevu almanız gerekiyordu dedi ve beni geri gönderdi. Isterseniz zeynep kamil i arayıp bor öğrenin. Boşuna zamanınız gitmesin bi de beklemeniz çabası 😊
Busracetsar ikizzannesi ben açtırdım yeşil alandan aç dedi yanındaki sekreterine doktor ama ayrıntılı ultrason için demiştim doktoruma yine sorun çıkar mı acaba
ikizzannesi Aslında perinataloji bölümü ayrıntılı ultrason a bakar fakat sanırım yoğunluk ötürü, doppler diye bölüm açmışlar ayrıntılı ultrasonu orada yapıyorlar. Bebekte sıkıntı çıkıyorsa perinataloji de tedavi ettiriyorlar.
ikizzannesi Bende öyle demiştim canım ama mhrs de per8na. Bölümünü açmıştı dr… bence ulaşabilirsen zeyneo kamil i bi ara derim.
Busracetsar ikizzannesi tamamdır peki siz tekrar nasıl yaptınız ne dediniz doktorunuza olabilidiniz mi muayene
ikizzannesi Dr.la konuşmak için gittim fakat hastanede yoktu. Yaptigi yanlışı fuzeltmesini isteyecektim. Fakat tekrar randevu al vs derken zamanım geçecekti diye özele gittim bende 🤷♀️
Busracetsar minnakmina evet gittim ama o şekilde perinatalojiye randevu alıp gidince ayrıntılı ultrasona bakamıyorlar beni geri gönderdiler ayrıntılı ultrasona biz bakmıyoruz diye mhrsyi arayıp kadın doğum doppler bölümüne randevu alıcaksınız dedi aradım ama geç tarihe yine zeynep kamile verdi randevuyu haftam geçiceği için bende özele gittim mecbur