Basaktutal Arkadaşlar merhaba. Dün tetanoz aşısının 2.dozunu vurdurdum. Fakat bugun bir halsizlik, yorgunluk, ağrı hissediyorum. Sizde de oldu mu? Normal bir durum mu? Teşekür ederim☘️
zolizo Basaktutal Ben de yarın vurulacağım 2. Dozu. İlk doz için hemşirem aynı şeyleri söylemişti. Halsizlik, yorgunluk hissedebilirsin, ateşin olabilir demişti. Kolumu da 3 gün kaldıramamıştım. 😊
Arasarzu Basaktutal 2.dozumu pazartesi gün oldum sızladı sadece ilkinde çok ağrımıştı şuan hiç agrı falan yok
yagizefeninannesi Basaktutal çok şükür, bende 2.dozu vuruldum 2 gün önce sadece hafif acıdı üzerine yatınca o da başka hiç birşey hissetmedim, ateş, ağrı,acı, halsizlik vs hiç birini yaşamadım
Mommy2b Basaktutal ben ilk dozun 2.gününde kılımı kıpırdatamadım, ikinci dozda etkiler daha fazla oluyormuş sanırım bağışıklık kazanıldığından vücut tepki veriyormuş. Bol suyunuzu içip dinlenin bence normal 🌼
ikizkelebeklerim06 Ben de dün vuruldum hafif şişme oldu ama ağrı ilk doz gibi değil canım . İki güne de terkeder ağrı telaş yapma
isya12 Bende 2.dozu dün vuruldum gün boyu yataktan kalkamadım sürekli uyudum halsizlik ve kolumda ağrı yaptı şimdi iyiyim ağrı azaldı ☺️