zynpyns 29 haftalık oldum 3 4 sefer gittim kontrole hepsinde pozisyonu hep kapalıydı ilk çocuğum kız da erkek de farketmiyor ama merak ediyorum ben ona göre elbise almak istiyorum.napmaliyim bilmiyorum 😞
Dilara1503 zynpyns bende taa doğuma kadar hiç göstermemişim 😅 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda doğdum ben hatta anneme demişler ki kız olursa zarife erkek olursa zafer olsun 😀 ama Dilara oldum 🤷😀 insan merak ediyor ama sağlıklı olsun zaten birşey kalmamış doğuma üzülme canım benm
Ervasevgi zynpyns göstermeyen göstermiyor bizde 20+4 olduk anca bu haftada net görebildik genelde göstermezse kız diyorlar benimkide göstermedi kızım olcak 🐇🌸😁
Aryaliya Doktorun su iç çikolata ye gel dedi mi benim bebeğimde öyleydi dediklerimi yaptırdı bana değişti pozisyonu
zynpyns Aryaliya dedi yaptım dediklerini hem ayaklarıyla hemde eliyle kapatmış di üzerini bilmiyorum niye böyle oldu
zynpyns Eda-kmrcu şimdi hala bebegim diye sesleniyorum kızım oğlum demek ona göre hayal kurmak kıyafet almak istiyorum çok nazlı çıktı ya😁
zynpyns Dilara1503 valla herkes soruyor bı de göstermedi deyince hadi hadi saklama diyorlar bide insanlara açıklama yapiyorum düşün 😁
NefesAyza Eda-kmrcu bebeğin bütün iç organları kan akışı vs herşeyi tek tek inceleniyor. Ben özel bir görüntüleme merkezinde yaptırdım. Yaklaşık 2 saat kadar sürdü. Perinatolog ya da radyoloji uzmanlarının yaptığı bir muayene
zynpyns Ervasevgi banada hiç net konuşmuyorlar ama yapısı falan kesin erkektir falan diyorlar Doktorlar söylüyor bunu düşün
zynpyns NefesAyza hmm artık bişey yapma hevesim kalmadı gerçekten yıl olmuş 2020 cihazlarimiz gelişmiş böyle geç olacağını hiç düşünmezdim
NefesAyza zynpyns bunun cihazlar ya da doktorlar ile bir ilgisi yok ki :) tamamen bebeğinizin pozisyonunun uygun olup olmaması ile ilgili ne yazık ki.
zepbjk zynpyns 29 a kadar yılmadı he benimkini 19.haftada çikolatalı sütle kandırmıştım 😂 böyle hafif acıkmış gibiyken çak süt meyve birden kan şekeri yükselsin. Ama moralini bozma ilerde anlatırsın eşek sıpasına çok edepliydin diye 😂