ErvaVeBebegi Kizlar dogrumu bilmiyom bana denildi ki „eger canin birsey istiyorsa ve yiyemiyorsan sonra bir yerine dokunursan yüz kol vs lekesi cikarmis“ mesela cilek sekli 🤔 bide böyle diyenler oldu „cilek yersen gül koklarsan cige veya et dograrsan sonra bir yerine dokunursan onun izi cikiyor yengemde öyle oldu yok kardesimd öyle oldu“ diyenler var 🤔 inanmim diyom ama insan tedirginlesiyor „yok yengemd inanmiyordu ama oldu onda“ gibi sözler duyuncada acaba bir yerime dokundum mu yada kasidim mi diye tedirginlesiyom 😂😂😂 siz ne diyorsunuz 😂😳🤔
Haticeyildiz ErvaVeBebegi bide biseyin kokusunu alip yiyemiyosan veya canin istiyoda yiyemiyosan avucunu yalayip gogsune surup 3 kere ben ondan yedim dicekmissin
1PrensAnnesi ErvaVeBebegi hiç sorma ömrümü yedi bu ihtimaller🤦🏻♀️ Ama doğruluğunu kendimde gördüğüm için dikkat ediyorum annem hamileyken bana vişne ayıklamış yüzüne sıçramış ve gerçekten suratımda vişne lekeleri var benek benek kendmde yaşadğm için bebeğimde olmasn diye dedğnz herşeye bende çok dikkat ediorm🙄
ErvaVeBebegi [bilinmeyen] hmm haklisindir canim öyle olsa yani onca kadin aseriyor ediyor ozmn cocuklarin cogu lekeli olmaliydi gibi 🤔
prensveprensesannesi Asermede leke olucağını hiç duymadım ama gülde ciğerde olduğunu duydum hatta yaşadım ilk bebeğim de eşim gül getirmişti sanırım gözüme sürmüşüm bebegimin göz kapağında gül var😊ciğeri falan da duydum ama genede yapıyorum dikkat edip bi yerime sürmüyorum dikkatli olmakda fayda var dimi😊😊
Drngrkm Allah aşkına yapmayın şöyle hurafelere, saçma sapan, bilimdışı şeylere inanmayın. Yok yengem çilek ellemiş, yok komşum gül koklamış, yok amcamın bıyıkları çıkmış....Doğacak meleklerinizin keyfine hazırlayın kendinizi sadece.
ErvaVeBebegi 1PrensAnnesi aaa iste bak böyle örnekler yüzünden cok dikkat ediyom resmen her gün böyle imtihanlarla sinavlarla karsilasacam gibi uyaniom canim 😂😂
ErvaVeBebegi Bhr34 bana da sacma geliyor ama burda yazilan örnegi de görünce yine terettütde kaliyom 😂😂
1PrensAnnesi ErvaVeBebegi iyi kötü 30lu haftalardayım az kaldı😍 biraz daha dayanıcam sizd dayanın bence
Ebru22 Ben inanmıyorum böyle seylere hamile olmadan önce hep spor yaptığım için protein ağırlıklı beslenirdim hiç hamur işi ,fast food, aburcubur yemez ve hiç sevmem şimdi canım habire hamur işi cekiyor nedendir bilmem mesala lahmacun cekiyor ama yemiyorum lahmacun şekli mi olcak 😃