Mamyyyyy 32+4 haftalık hamileyim bebek hareket ederken içim acıyor resmen ve kasılıyor kasıklarım normal mi?
Seyhann0606 Mamyyyyy 32+1 aynısını bende yaşıyorum tekmeyi sanki kaşıklarıma atıyor bazen 😔 bazen de karın bölgem çok ağrıyor
hulya1406 Mamyyyyy bizde bugün 32+4 üz.🙏☺️ Sağ kaşığımda hafif sızı oluyor ara ara.Ayağımı kaldırıp bişey giyemiyorum ya da yatarken dönmekten korkuyorum.
Zng Mamyyyyy 37+5 haftalığım bnmde bi kaç gündür öyle sanki ayağı bi taraftan fırlayacak fbi hissediyorum 😀😀😀
Mamyyyyy Bsra41 bnde korktum özelikle son iki haftadır çok hareket hiç durmuyor ama son günlerde çok acıyor içim
Edtu94- Bizde 32 haftaligiz adet ağrısı gibi karnım kasığim ağrıyor yatiyorum hep kuzu..🥺 bacaklarini ayaklarını kasıklarimda hissediyorum. Gerçi öyle tanii geçen hafta ters dönmüş demişti Dr 😂
Mamyyyyy hulya1406 bnmde öyle dönmekten fln korkuyorum çok acı veriyor Buda beni korkutuyor acaba erken doğum belirtisi fln mı diye
Edtu94- Seyhann0606 benim asagiya doğru ayaklari ile tepiyor çok agrım var batiyor bide 10 dk bir tuvaletee sende oylemiii
Yesilimmm 31.haftam bugun bitti 2-3 gündür sanki içimde bşyler keslıyor gbi karnım acıyor doktorla görüştüm önemli bşy değil dedi ama