B_isik Merhaba benim daha doğumuma 7 ay var doğumun her türlüsünden çok korkuyorum özel hastanede normal doğum fiyatları ne kadar acaba internetten baktım ama doğru düzgün bi şey bulamadım ona göre şimdiden para biriktirmem lazım :))
Balapan B_isik gittiğiniz hastaneye göre değişiyor. 2 bin liradan başlıyordur diye tahmin ediyorum. Hastanenizden fiyat bilgisi almalısınız
Arifcan16 B_isik benim gittigm hastane normal dogum 1200 zorunlu sezeryan 2000 tl sen nerde oturuyosun
B_isik Balapan ben devlet hastanesine gidiyorum fakat hiç memnun değilim son aylarımda özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum ondan sordum.
Nursel67 @B_isik benim gittiğim hastanede normal doğum 1500 sezeryan 2500 isteğe bağlı da 3250 TL demişlerdi
Sehribann B_isik habgi ildesiniz bilmiyorum ama pendik medipol hastanesi normal dogum 2200 sezarten 3200.
begumseker B_isik düşünmemeye çalışın, hamileliğin keyfini çıkarın daha çoookkk yolunuz var😍 hastanesine göre değişir. İzmir medicalparkta 6küsür 7ye yakındı süsleme paketinin en düşüğü içinde.