Amommm Birmelekannesi17 en kötü öğrenme zamanı olabilir bekleme süresi hiç geçmiyor bende aynı zamanda öğrenmiştim.
Lavinya8955 aycaycayca_89 kanama sebebiyle kontrole erken gittim ve bebişimizi bu sayede gördüm kalp atışı da vardı. Çok mutluyum🤗
aycaycayca_89 Lavinya8955 Bende pazartesi günü gittiğimde kalp atışını duydum :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
Glsm98 Ummudogan ilk öğrendiğim de 59 çıkmıştı beta hcg betahcg ye göre hesaplanması gebeliğin daha doğru olduğunu düşünüyorum.
Tugcekkkkk Nisa46 ben 4 yılda 3 düşükten sonra tüp bebekle hamile kaldım. 7.günümde idrarla öğrendim bugün de kanda beta 915 çıktı. Allahım bebek isteyen herkese nasip etsin
Kader12- gulsahsumer01 canim benimki 2 aylık olmusdu. Kalp atışı durmuş 20 gündür içimde ölüymüş hiç anlamadım belirti yoktu kanamamda yoktu. Ve kürtaj oldum. Çok kötüydü allahh kimseye yasatmasin.
gulsahsumer01 Kader12- Allah yardımcın olsun canım çok zor bir durumdur eminim bu yüzden ilk aylarda sürekli kontrole çağırıyorlar benim doktorum öyle yapmıştı
Kader12- Kader12- evet canım ilk özele gittim. Ultsonla bakıp gördü 2 haftalık çok erken demişti. Ayrıca 2 aylık olmusdum bebek içimde olmuş kalbi durmuş 2/ gündür içimde ölüymüş. Kürtaj oldum allahh kimseye yasatmasin 😑
Meloca Nisa46 bende yeni öğrendim şuan ayni psikolojide sanırım herkes benmde 6+4 önümüzdeki pazartesi kalp atisini duymaya gidicem cok heyecanliyim umarim hepimiz sag salim kucağımıza aliriz mutlu anneler 🥰
Kader12- gulsahsumer01 ben kontrele gidemedim. Karantinadaydim evde temasliydik Corona deqildik ama randavu vermiyorlardı risk grubundaydik. Oyuzden cnm gidememisdik
Edali87 Galiba bende hamileyim🥴🤣🥰😪😬😂🙈 ilk kez bunu yaşıyorum yani regl olmama 2 gun var ve kahverengi bi leke geliyor tam yumurtalik kısmında agri gibi bisi geziniyor. Ama gelen leke regl değil onu iyi biliyorum bu yerleşme kanaması galiba??
Melis20 Ozzzzz_ bol bol dinlendim yatak istirahatı önerdi doktorum . Çok şükür şuan 28.haftamızdayız çoğu gitti azı kaldı ☺️Ozzzzz_