endobeybi 2 gün önce öğrendim 🥰 ilk beta hcg 415, 2 gün sonra 1280 çıktı. Tüp bebek bu arada. İkiz bile olabilir 🥳 Hesaplama yanlış değilse 4+3 falan oluyoruz. Çok miniğiz daha 😌
Babytomss endobeybi maşallah bizimde tüp bebek 🥰🥰 cuma günü kalp atışını duyucaz inşallah . Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🧿🧿
selinn35 Ben 3+1 de erken gebelik testiyle ogrendim fakat kan testi yaptırmadım 3+6 oldum neredeyse 4 oldu. Kan testi yaptırmalıyım sizce yoksa bi kaç gun daha bekleyeyim mi
Zuleyha16 Zehra_nur benimde 4 haftalikken görmedi keseyi beta testi felan verdik o şekilde yükseldi 6. Haftamda gözüktü o yüzden korkup morelinizi bozmayın küçük diye gözükmüyordur
Zehra_nur Zuleyha16 inşallah cuma günü doktor randevum var inşallah görürüz beta hcg düzenli yükseliyordu
Polly91 Nisa46 8 aylık hamileyim allah sağ sağlim kucagımıza almayı nasip etsin annelik çok güzel bi duygu rabbim tüm isteyen anne adaylarına versin 🤲🏼
Lavinya8955 aycaycayca_89 merhaba,Ben de geçen gün gittim sadece kese göründü içi boştu. 2 hafta sonra ben de tam 8+3 te gideceğim. Sanırım tarihlerimiz yakın. Ama içim içimi yiyor boş gebelik olabilir mi diye😞
aycaycayca_89 Lavinya8955 Bende ara ara düşünüyorum ama bir problem olsa doktor söylerdi diye düşünüyorum. Doğum tarihini konuştuk şöyle yaparız böyle yaparız diye doktorla plan yaptık. Bir problem olacağını sanmıyorum içinizi rahat tutun. Kontrole gidince bana da bilgi verin güzel haberlerinizi bekliyorum :)
Asyakuzusu Nisa46 İyi düşünün iyi olsun. İnsan kendi psikolojisi ile kötüyü çağırıyor. Panik atak oluyor. Kendinizi iyiliğe yönlendirin. Ne olacak. Herşey Allah’a emanet. O dünyaya gelecekse ne durabilir ki karşısında. O dünyaya gelmeyecekse nasibinde yoksa yine hiç bir şey duramaz karşısında. Siz Allah’a sığının herşeyi ona bırakın. Bakın keyfinize. Zaten bunları bizim için düşünen bir yaratıcımız var.
mery00 kardelen214 Adetin kaç gün geçti canım herkeste değiştirebilir ama belirtiler hemen öyle ortaya çıkmıyor bende herşeyi belirti sanardım 🙄
eslemalt123 Nisa46 ben de üç gün önce öğrendim zaten bir tane 1 yaşında bir kızım var buda ikincisi bakalım🌹🌺 hayırlısı
Hanife61 Busra-28 ben de yeni öğrendim beta değerim 341 çıktı 4+4 sanırım iyi mi benim de çok oluyor özellikle ayağa kalkınca bende sürekli yatıyorum sizce iyi mi yatmak
Lavinya8955 aycaycayca_89 kanama sebebiyle kontrole erken gittim ve bebişimizi bu sayede gördüm kalp atışı da vardı. Çok mutluyum🤗
Cerla Zehra_nur çok şükür herşey yolunda ben duydum kalp atışını ultrasona göre 7+5 iz darısı herkesin başına😀
Birkucukeylul Zehrayusuf hayırlı olsun :) bende 5+4 acaba mide bulantınız var mı benim yok ve endişeleniyorum anormal bir durummu diye .
Gamzecinar141119 Birkucukeylul daha çok erken ama Herkesde aynı şeyler olması beklenmez endişelenmeyin ☺️
Gamzecinar141119 Mrvesahn olabilir ama herkesde aynı seyirde ilerlemezki ben ilk gebeliğimde doğurana kadar kustum ablamla aynı zamanlarda hamileydik ve ablamın ben 9 ay boyunca sadece 2 kez midesi bulandığını biliyorum ondada kusmadı bile Allahın izniyle bişi yoktur 🙏😊
Mrvesahn Gamzecinar141119 Cevapladıgınız için teşekkür ederim şuan daha birşey hissedemedigim için iç güdüsel olarak sanırım böyle endişeler oluyor ama haklısınız herkeste aynı olmuyor Allah’ın izniyle sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah 😇
Birkucukeylul Gamzecinar141119 yaaa , herkes birieyler yazıyor ya ondan sonra bir eksik tuhaf hissediyor insna kendini yolun da gitmiyormuş gibi çok sağolun herşey için yanıtınız içimi ferahlattı 🥰🙏🏻
Birkucukeylul Gamzecinar141119 çok doğru diyorsunuz 😊🥰 teşekkür ederim hepimiz için herşey yolun da ve güzel gider sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallah Allah🙏🏻🥰😊