Cansuyrm35 Ben de 4+5 teyim şu anda ☺️ Cumartesi günü doktora gittim keseyi henüz göremedi, bu hafta tekrar gidicem inşallah bu sefer görürürüz. İlk baktırdığımda bhcg değerim 2004 çıktı benim
Bsradnz Ummudogan sağlıkla alalım miniklerimizi kucaklarımıza 🙏🏻 Ben yarın tekrar gidicem bakalım ne dicek
Aslina Ummudogan 364 çıktı benimki.. kaç haftalık olduğuna dair bişey dedi mi doktor? Bende çok hafif var şu an.. her an vücudumu dinler oldum sanki her an bebek yok olacakmış gibi tedirginim
Ummudogan Aslina sakin tedirgin olma ben o kadar agir seyler tasidim ogrenmeden once simdi yatiyorum ara sira is yapiyorum. Herhangi bisi demedi haftalik olarak ama adetime gore 5+1im
Zuleyha16 Zehra_nur benimde 4 haftalikken görmedi keseyi beta testi felan verdik o şekilde yükseldi 6. Haftamda gözüktü o yüzden korkup morelinizi bozmayın küçük diye gözükmüyordur
Aslina Ummudogan dün test yaptım bende dün öğrendim yani öncesinde bende hiç umursamıyordum bu ay olmadı diye ama öğrenince işlet değişti 🙈 benimde 4+1 oluyor adete göre
Ummudogan Fatmashn7 bana doktorum onermemisti.oturmaktan yorulursun uzanman gerekir iyi dinlenmen gerekiyor demisti .
Ozlemm1186 Nusyaa benim 3 haftalık pozitif çıktı 2. Çizgi silik çıktı kan verdim var ama çok küçük dedi doktor yarın kontrol için çağırdı
Gisosssuuu02 Bsradnz günlük mü kontrol ettiriyorsunuz ben en son geçen hafta gittiğimde doktor demedi de ben ultrosan kağıdından baktım öyle yazıyor
Sema-mrkmz-nur Bende gitmedim 6+4günlük sadece evde yaptıgım testle biliyorum hamile oldugumu. Kayın validem ne zaman götürecek bakalım beni doktora. Çok korkuyorum ya bişey olursa bebege. Daha ilk çocuğum yeni evliyim bilmiyorum ne yapacamı Mrvesahn
Senaaa1 Sema-mrkmz-nur merhaba birazcık sohbetinize girmiş bulunuyorum ama🥰 neden eşinle gitmiyorsun kayınvalinde gidyorsun doktora
Ummudogan Sema-mrkmz-nur neden yalniz gitmiyorsunki. Bence kimseyi beklwme bence. Cunku bebek bu yani bide bak yeni evlisin merak edersin
Mrvesahn Sema-mrkmz-nur Aile içi dinamiklerinizi pek bilmiyorum canm ama ben ilk öğrendiğimde hemen kimseye demeden gidip kan testi de vermiştim beta değerim yüksek olduğu icin kese de gözükmüştü yani bu ilk adımı ilk heyecanı gidip biran önce yaşamalısın tabi şartlarını pek bilmiyorum inşallah sıkıntılı durumlardan geçmiyorsundur.
Birgul_by19 Bu sabah test yaptığımda ikinci çizgi silik çıktı acaba hamile miyim hemen kan testi yaptırmalı mıyım sizce kızlar
Ummudogan Birgul_by19 bn de cuma gunu yapmistim silik cikmisti bugun kan verdim hamileymisim. 263 cikti degerim iki gun aonra tekrar gidicem kan vermeye 😇