Kbramacit28 Nisa46 Merhaba bende 4 gün önce öğrendim hüzünlü bi taraftan mutlu tarifsiz bir duygu yaşadım ikinci gebeliğim süpriz oldu kızım var 1 yaşında tuhaf hisler ne bilim Allah yardımcımız olsun
Yaseminaksoy Ben de dün öğrendim çok heyecanlandım bugün doktora gittik daha oluşma evresindeymiş ultrasonda bile görünmedi mercimeğim 😁
Kbramacit28 Yaseminaksoy aynıyız iki hafta sonra kalp atışı için tekrar gidicez ozaman görülür de inşallah 😌
Esraktrc Ummudogan Kesem doluymuş öyle söyledi doktor ama embriyo oluşmamış bir sorun yok dedi. Seninde öyle miydi?
Esraktrc Ummudogan Kesem doluymuş öyle söyledi doktor ama embriyo oluşmamış bir sorun yok dedi. Seninde öyle miydi?
Kbramacit28 Esraktrc banada aynı öyle dedi doktor sadece kese gözüküyor iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı tekrardan inşallah görünğr ozamanda
Derya0409 Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim ultrasondan henüz gözükmüyor dedi kan testinide pazartesine bıraktı artışı daha iyi görmek için hesaplayıp kese için çağıracak sizler de de mi bu süreç böyleydi
Ummudogan Derya0409 haftasonu bakiyorlarmi ya ben gittim doktor suan yok dediler 😔 geri çevirdiler kan testi bile istenmedi
Ayse_cicek Derya0409 beni çok küçük görünmeyebilir diye ultrasona bile almadı bikaç gün sonra gelirsin değerler yükselince dedi.
plakayerli Ummudogan Merhaba bende de aynı şey oldu kürtaj oldum ama hala aklımda biraz daha beklese miydim diye, sizin sonuç ne oldu?
Esraktrc Kbramacit28 Benide 7. Haftada çağırdı bakalım cuma tekrar gidicez. İnşallah ben de duyarım da şu kalp atışlarını rahatlarım artık ☹️
Zelooo Mrvesahn. Bende 6+3 ve dun kalp atisini dinledik bende de mide bulantisi fakan hic bise yok o yuzden korkmaniza gerek yok bence
Mrvesahn Zelooo teşekkür ederim cevapladığınız için aynı şeyleri yaşayan kişilere denk geldikçe insan motive oluyor 😇
Mrvesahn Esraktrc bende sizin gibiyim Çarşamba günü gidicem bende duymak için Allah’ın izniyle duyarız inşallah
Busraosmanefe Nisa46 ben yeni öğrendim dün doktora gittiğimde ikiz olduğunu öğrendim yani heyecanım ikiye katlandı inş sağ Salim kucaklarımıza alırız mucizelerimizi
2cocuk1kediannesi Benim 2. Bebeğim 9. Haftadayız. O kadar zor geçiyor ki ne uyuyabiliyorum ne dinlenebiliyorum. İlk çocuğu olanlar tadını çıkarsın bol bol uyusun dinlensin. Ben sinirlendiğim zaman bile oğluma yaşatmamak için stres yaşıyorum cidden zor :(
Kbramacit28 2cocuk1kediannesi benimde 2. bebeğim 6 haftalık daha ilkinde de çok tahat geçirmiştim bunda da öyle mide bulantısı falan hiç yaşamadım sadece bel ağrısı çektim ara ara kişiden kişiye değişiyor demekki Allah yardımcın olsun