Nesrincente aylinsss aslında ayın 27 28 ı gibi gel demişti de ben ayın 5 ine aldım sırayı yani Bi hafta gecikmeli gidicem 28 inde gitseydim 19 hafta ıcınde olucaktı 5 inde gidixegım için 20 hafta olacak
Eeezgi yagmur-efe evet zaten bakarken bi yandan not alınıyor hemen çıkmadan veriyorlar bana 15 sayfa verdi doktor yanında da cd raporun ilk 5 sayfası yazılı açıklama devamında incelediği organlar vs ultrason fotoğrafı olarak var.
Aryastark aylinsss doğru olabilir internette 20. haftadan sonra yazıyordu 18 de de yapılıyor demek ki
Esme1989 aylinsss canım ben bu salı gittim 23+0 haftalıktı. Benim doktorum bu haftayı önerdi belki yüzünü gösterir görürsün diye gerçektende gördüm çok güzel bir duygu 💙🙏🏻
tugce67-67 aylinsss mutlaka 22 de yaptır dedi soktorum öncesinde yaptırırsan organlar tam gelişmemiş olur dedi
Susaminannesiii aylinsss en uygun vakit 21 dedi doktorum öyle randevu aldım. Bir hafta öncesinde de kendisi tekrar muayene. Edecek
Bahar_23 Kizlar peki detaylı ultrason için randevu aldım da ben normal muayene yede giriliyormu yoksa direkmi gidiliyo ayrintiliya