Dilanilngi Beşik için uyku setleri yan korumalıklar nerelerden aldınız kaç takıma ihtiyacımız olur yardımcı olur musunuz
Dilanilngi ecembugra53 ben beşiğini çilekten aldım orası da uyku seti ile beraber satıyordu ama ben almadım başka yerden daha sağlıklı ürünler bulurum diye teşekkür ederim
Dilanilngi ecembugra53 Zeynoodenizim güvendiğiniz markaysa güle güle kullanın ben beşikle beraber almadım o yüzden araştırıyorum teşekkür ederim
Unlukacar Dilanilngi istersen diğer aksesuarlarıda var biz halısı uyku seti avizesi tablosu dolap kupaları hepsini oradan takım aldık canım bebek odamızı da başka yere yaptırdık
Dilanilngi SKelebek yaa güle güle kullanın bende bakarım sayfaya şimdi fikir edinirim teşekkür ederim
Dilanilngi Unlukacar ben halısını da çilekten aldım,sadece uyku seti avizesi kaldI bakıyorum şimdi sayfasına teşekkür ederim ☺️
Dilanilngi Sydnrtrl bende beşik aldığım da set halinde satıyolardı ama almadım,kalitesini bilmediğim için sonuçta bebeğe temas edicek.. Meltem mobilyaya da bakarım sizin ki hayırlı olsun iyi günlerde kullanın☺️
Gizocan Dilanilngi camlumbağa diye izmire bebek çocuk odası mobilyası satan bir firmada gezerken çok hoşuma gidem bir uyku seti gördüö onu aldım görseli ekleyeyim bir bakın
turansmom1 Dilanilngi ben civilden aldım canım 160 liraya yorganı yastiğı korumalikları çarşafı herseyi dahil. Bir takım aldım birde normal nevresim takımı gelmişti lisanslı fenerbahçenin gerek duymadim o yüzden şimdilik
Dilanilngi nursentlk karacahome taç hariç hiç bi yere bakmamıştım ebebeğe de bakarım şimdi sizde güle güle kullanın teşekkür ederim