sulenesemin Mina01 özel odalar vardı yataklarda cibinlik fln yapmışlar kapıda kapı süsü fln vardı ama covid den dolayı hastane misafir kabul etmiyor bizde kimseyi kabul etmediğimiz için ben tercih etmedim muhtemelen fiyat farkı vardır o odalarda
Buketg13 Minigimm2020 devlet hastanelerinde sezeryan normalde istek olması yasaklandı ama aksi bir durum olur normal doğum yapamayacak olursa anne mecbur sezeryana alıyorlar
Edizinannesii Halime2019 3 gün önce görüştüm zerrin hanıma gidiyorum evet sezaryen de normal doğumda aynı ücret
Minigimm2020 Buketg13 aa blmiyodum yurt dışı gibi olmuş ozaman yurt dışında da aksi bi durum olmadığı sürece almıyorlar sezeryana
Minigimm2020 Buketg13 iyi degl bence herkez normal yapmak zorunda degl ki maddi durumu iyi olmayıp normal yapamayacak korkusu olan yenemeyen bi suru kadin var . Ya mecbur devlete gdecek normal yapacak yoksa da mecbur ozele gdecek
Buketg13 Minigimm2020 aynen orası öyle . Bende istemiyorum normal doğum ya çok çok çok korkuyorum anlatamam yani . Ama ozellerde pahalı karmakarisigim
Minigimm2020 Buketg13 2750 dünyam hastanesinin fiyatı . Gercekden cok korkuyorsan yapamam ben diyorsan hc risk alma canım özele gt napican baska
Buketg13 edasaribek aa öyle mi . Ben çok memnunum muayenemde çikolata flan ikram ediyor 😅 sohbeti flan çok iyi . Eşim de o hastanede çalışıyor bazen eşime flan söylüyor gelsin bakalım flan diye ben çok memnunum
Minigimm2020 Buketg13 bence rabbim bunu bize bahşetmişse kadinlar herseyin ustesinde gelir bende cok korkuyorum ama başarabilecegimie inanıyorum . Sende omce rabbime güven sonra kendine yapablirsin