melegegebe Kizlar riskli kanamali gebelik geçiriyorum . Memleketim adana nasipse oraya gelmeyi düşünüyorum 1 2 haftaya . Gercekten ilgilenen arastiran biren doğru yönlendiren doktora ve hastaneye ihtiyacim var . Yardımcı olursankz cok memnun kalırım.
mrvears melegegebe doktor bilmiyorum ama başka bişey sormak istiyorum kaç haftalık sın canım çok mu oluyor kanaman ağrıların
_Mother_ melegegebe canım Seyhan başkent hastanesine gidiyorum doktorum hakan kalaycı zaten riskli gebeliklerle ilgileniyor perinatoloji kendisi ben memnunum
melegegebe mrvears 26 canim . Kanamam hergun olmuyor arada sirada oluyor bu son iki seferdir yogun malesef ☹️
mrvears melegegebe peki neden oluyor ağrıların çok oluyor mu ne ağrıların oluyor mesela ? Ben 3 kez kanama yaşadım yaklaşık 2 buçuk aydır yatıyorum bugün kontrolüm var bakalım ve bugün ağrım da var
melegegebe mrvears benim plasenta aşağıda canim bundan sebep kanama olduğunu söylüyorlar . Agrim oyle fazla yok bazen kasik agrisi oluyor bazen batma . Kanama olunca agri yok . Size sebep soyledler mi benim de surekli yatman gerekiyir
mrvears melegegebe ilk iki kanamam da bi sebep söyleyemediler olacağı varmış olmuş vs. Ama en son kanamam da kese altında küçük kanama alanı vardı ondan sebep oldu. Vajinamın üst tarafına iğne batar tarzda oluyor bana sık sık birde dün duş aldım üşüttüm mü noldu bilmiyorum belim uyuşuyor sanki dün geceden beri ve ben çok korkuyorum. Cinsiyetiniz nedir genelde erkek bebeklerde kanama olur diyorlar
melegegebe mrvears belki sebepsiz kanama cinsiyetle alakali olur mu bilmem canim ama cinsiyetle alakali degil benimki erkek benimki ama sebebi plasenta previa . Ve kizi olup da plasenta previa olup kanama yasayan varmis canim
_Mother_ melegegebe bende kendisini yüksek riskli bir gebeliğim oldu o süreçte tanıdım maalesef gebeliğim sonlandı ama tedavi sürecinde hep yanımda oldu şuan tekrar hamileyim her şey şuan güzel geçiyor doktorun şahsi numarası da var saat kaç olursa olsun soru sorunca hemen geri dönüş yapıyor
melegegebe Hazalperi canim devlet hast de direkt oarinatologsan randevu verilmiyor diye biliyorum 🙄 siz nasil gidiyorsunuz
melegegebe mrvears bazen karin bazen vajina ama bu batma sorun değil diye biliyorum benim gebeligim basindan beri oluyor bazen