Kimyon Kızlar adetime 8 gün kaldı buara hiç keyfim yok göğüslerim biraz şişti, tükürük salgın arttı ve hiç halim yok uykum var sürekli 🙊 erken belirti olabilir mi?
Mormenekse34 Benim de bat 12 ekim, insallah gelmez🤲 yumurtlama ve catlamayi degerlendirdik ovulasyon takip ettim, c life macun ve inofolic kullandim insallah faydasi olmustur
DidEmre Mormenekse34 inşallah adet olmayız bu ay 🤲ınofolic geçen ay kullandım bu ay almadım .rabbm inşallah bizi duyuyordur bize de anne olmayı nasip etsin
Yasemin0728 DidEmre proloktin ve tiroid yüksek çıktı canim. Proloktin 33.81 çıktı tiroid de 5.70 cikti
Kimyon Yasemin0728 benimde böyle çıkıyor ama doktor hamile kalabilirsin dedi ki bir kere kaldım kimyasal geçirdim ( yerleşememesi benim suçumdu sanırım)
Yasemin0728 DidEmre ikisi içinde hap kullanıyorum şuan canım 15 Ekim de tekrar gidip kan vericem değerler duzeldimj diye inşallah duzelmistir. Sende olctur bı
DidEmre Bn sabahları kalkamıyorum ve üstelik yüzümde çok sivilce çıktı. Normalde adete bir gün kala çıkar bi tane..adetıme 8 gün var .bı belirti hissetmiyorum şimdilik
Fbl DidEmre ayni belirtiler bende de var yuzumu bir tok sivilce basti:) gogus agrim var hafif.. baskada bir belirtim yok bakalim hayirlisi olsun:)
DidEmre Yasemin0728 adet döneminde ölçülüyor sanrm. İnş bu ay olmam da gerek kalmaz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲😊
hiranurun_annesi DidEmre benimde bat 12 ekim umarım hamileyizdir ben yumurtlama takibi yaptim benimde 2 dusugum var Rabbim kucagimizi bos bırakmasın 🤲
DidEmre hiranurun_annesi 2 düşük olunca insan daha temkinli oluyor malesef.. bn 12 veya 14 ekim arasında olacam adet sanirsam. Bazen 26 günde bir bazen 28 günde bir döngüm oluyor. Rabbim inşallah bizlere de nasip eder🤲
Fbl DidEmre bende 11 ekimi bekliyorum:) tiroidlerim yuksek ama normaldede hipotiroidi hastasiyim ilac dozumu artirdik bakalim sonuc hayirlisi olsun😊merakla beklemedeyim..
DidEmre Fbl sivilcelere anlam veremedim böyle bi belirti oluyor mu kı acaba. Normalde adete 1 gün kala çıkar. Bnm göğüsüm hep hassas kendim bile dokunsa acır :)
Yasemin0728 Kimyon canım kimyasali bı araştır istersen bende geçirdim. Senin ağır kaldirmanla alakalı değil ve herkesde olabilir bazı kadınlar farejmiyor bile kimyasal gebelik yaşadığını sadece bı kaç gün gecikmeli adet saniyolar