MeLy90 ya tabiki tercih meseleside canım beni öldürsen gitmem oraya artık. Ben devlette bebegimin kaydı olsun diye gittim iyi hastane, mükemmel dediler ee gideyim dedim bende. O zamanda 20 haftalıktim daha zaten ilk doğumum erken doğum riskimde vardı bilirsiniz belki çatı muaynesi erken dogumu daha fazla tetikler. Kadına inatla söyledim bakın benim erken doğum riskim var diye ama bilmiyordum tabi tetiklediğini çatı muaynesinin canım öyle yandı ki birde kadin bana demesin mi aman ne olacak sanki sende. Birde salak gibi kadına devlette kaydım olsun diye geldim diyorum ee bebek düşürmediysen niye geldin dedi küstah gibi beyinsiz ne yapayım düşüreyim mi demiştim. Ertesi gün şeker yüklemesine gittim onada gitmez olaydım koyun gibi aralarında mesefa olmadan dizmişler milleti bağırıp çağıriyorlar sen gel sen git. Yani biraz uzun oldu ama hiç ve kesinlikle memnun değilim hepsi çok iğrenç insanlardı. Detaylı ultrasonuda maltepe tıp merkezinde 300 liraya yaptirdım çoğu yerde 300den başlıyor zaten csnım