Hediyeserkan Devlet hastanesinde ayrıntılı yaptıranlar nasıl oluyor. Böyle cd falan veriyorlar mı. Malum eşlerimizi almıyorlar içeri en azından o cd den falan bakarlar onlarda. Bilenler bilgi verebilir mi.
bbhhrr5289 Hediyeserkan fotograf ya da cd vermiyolar 30 dakika surmustu bnm karsimdaki ekrandan izleyebilmistm sadece
Ecesuben Hediyeserkan 2019 da Cerrahpaşa da yaptırdım 5 dk baktı tek kelime etmedi. Simsiyah bi ekrandan baktı sadece. Bi rapor yazdı verdi resim falan hiçbi şey yoktu
Mormenekse bbhhrr5289 canım devlette kadın doğummu yapıo yoksa perinatolojimi ya benim detaylın geliyor nereye randevu almam gerekiyor
bbhhrr5289 Mormenekse kadin dogum bolumune muayene oluyosunuz o sizi yonlendiriyo perinatolojiye onlarda detayli icin gun veriyo ama haftanizin gelmesini beklemesin biraz erken gitmenizde fayda var bana ikili testten sonra detayli icin gun vermislerdi yogunluktan dolayi
Mrwodabasi Devlette cd verilmiyor hatta perinatoloji yogunsa ayrintili ultrason icin randevu da verilmiyor. Gercek riski bir gebe iseniz ayrıntılı sekilde ultrason bakiliyor