Boncukk-5 Kızlar bu sabah kalktığımda bogazımda bir hafif yanma var Yutkunurken konuşurken nefes alırken felan hafif halsizlik varama başka da hiçbir belirti yok bogazdan dolayı şüphelendim ama sizce sıkıntı var mıdır
Sevcandumaan Boncukk-5 ıhlamur için boğazınızı yumuşatır . Bende bi çok belirti gösterdi . TAt ve koku gitmedikten sonra endişe etmeyin 🙏🏼 Havalar bir anda soğumaya başladı belki ondan üşütmüş olabilirsinizz
Ozdmrkbraa Boncukk-5 pozitif vaka olarak şunu söyleyebilirim ki inan covid olunca diğer hastalanmalarınızdan Farklı olduğunu anlıyorsunuz kimisi hiç belirti göstermiyor pozitif kimisi tüm belirtileri gösteriyor negatif tat koku kaybınız yüksek ateş nefes darlığınız olmadığı sürece çok bu konu üzerinde düşünüp en ufacık ağrıyı ona yormayın
Goncikim Boncukk-5 ben covidim benimde öyle başladı ama bende ishal ve soğuk soğuk ter vardı 😔 sonra tat koku gitti 20 gün oldu hala gelmedi😔 aman dikkat edin kendinize Çok zor hamile olduğumuzda tat kokunun gitmesi
Boncukk-5 Ozdmrkbraa Allah yardımcın olsun canım çok şükür iyi gibiyim soguk su içtiğimden felan olabilir 🤔
Boncukk-5 Goncikim Allah yardımcın olsun canım çok şükür iyi gibiyim soguk su içtiğimden felan olabilir 🤔
Ozdmrkbraa Goncikim canım bişeyler yemek istiyor sürekli ne yediğimin tadını almadığım için yemekte istemiyorum cidden çok kötü bi durum bu 😣
Ozdmrkbraa Boncukk-5 çok sağol canım benim 🍀 mutlaka öyledir kuzum ıhlamur iç limonlu ılık su iç dikkat et kendine 💕