Kizlar gecen hafta hayatımın şokunu yaşadım 🤭🤭15 aylık oglum var adetim gecikmişti kendimde zaten hastanede ultrasonda sekreterm doktoruma batırdım 5 haftalk gebesin dedi ben şok tabii hemen kadn doguma gittim spiralin kaymış biraz istersen alaym istersen bebekle dursun düşme ihtimali var dedi bi korktum asıl kadn dogum doktorum özeldeydi ertesi gun oraya gittim spirali alalm dedi eşimde orda çalışıyor herhangi birşey imzalatmiyorm sizi zaten biliyorm düşük riskin var biliyorsun dedi hazır olmadigim icinde evet dedm artk hayirlisi olsn dedm çünkü hic beklemiyodum ve şoktaydim veee ertesi günn ultrasondaki doktorm gel bi daha bakalm kanaman vs varmi diye bide ne görse kese 2 ye çıktı 🙈Beynime kaynar sular döküldü resmen milletin spiral çekince düşer benimkiler çoğaldı 🤣 hemen doktoruma görüntü attm hocam çift kese var nasil olur diye kanama alanı olabilir dedi haftaya tekrar bakilsn dedi haftasonunu zor ettm tabi agzmda yaralar cıktı stresten , Ve pazartesi baktirdigimda 2 sininde kalp atımı oluşmuş 😍😍 o kadar garip bir şey yaşadımki sizlerlede paylaşmak istedim ve şuan en büyük sorunum oğlum daha emiyor gece 3 4 kez kalkıyor resmen nasil kesecem hic bilmiyorm 😰😰Memeyi almadan resmen uyumuyor 😏