CansuAbinik melmural Benim 22.haftada ufak ufak belirmeye başlamıştı 🤗 Ama herkeste farklı olabiliiir 🙏🏻🙏🏻
Nlgn16 melmural benim de ilk hamileliğim 17+2 haftalık olduk minik prensesimle yeni yeni çıkıyor karnım ama dar kıyafetlerde belli oluyor sadece şu an 🙈😂
Edizinannesii melmural benim 12. haftadan sonra bildiğin fırlamıştı 😬şuan 30+4 teyiz benden 1 metre önde gidiyor inan yürümekte zorlanıyorum 😬 ama bu tamamen senin iç karnınla bağlı darsa iç karnın benim gibi hemen çıkar genisse eğer 20 ’li haftalardan sonra çıkar biraz biraz.
Fatma2277 melmural ben 12+1 haftalığım. Ufak ufak çıkmaya başladı. Dar bişey giyince falan belli oluyor. Benim karnım erkenden çıkmış sanırım 😂
icegul melmural benm 3. Aydan sonra belli minik çıkmıştı. 4 aylık olunca belliydi. Şuan 5 aylık. Ve gören hamile olduğumu anlıyor
Heyecandorukta melmural Benimde ilk, 20. Haftadayım, dar giyince belli olmaya başladı azıcık, sanırım 6. Ayda iyice belirginleşir 😁
Nesrincente 5 aylık hamileyim bende yeni yeni cıktı göbeğim dısardan hamile olduğum anlasılmıyor bile
Dilara1503 melmural şu an 5 aylık karnım ama hala sanki yemek yemişsin de karnım şişmiş gibi bir karın var sadece 😀 kişiden kişiye değişiyor bu durum sanırım benim iç karnım biraz geniş demekki
Nur38 melmural benimde ilk gebeligim ama 8.ayda anca belli oldu 😅 saglikli olsunda gerisi onemli degil 🤲🏻🤲🏻🥰
turansmom1 melmural aay benim 17de çok az sivrilmiş 20de artik bir göbeğim var diyebiliyordum şimdi 35 oldum yolda yürürken biri çarpsa top gibi bayır aşsağıya yuvarlanmaktan çok korkuyorum😂