symslmz Annenizle ne derdi var ki ne ayıp kayınvalideyle inatlaşmak nedir çocuğun olmuş inadı derdi bırak cocugunla ilgilen yani böyle bi durumda bile inadınk düşünmüş bu erkekler gercekten bazen beyinlerinin varlığını unutuyorlar. Üzülme çok şükür sağlıkla kucağına almışsın bebeğini tavrını koy bebeğine de zümra diye seslen ilerde ekletirsin ismi o kadar da zor bi işlem değil.
Deletedmom54 Nisa_nurr keşke Fatma Zümra yazdirsaymis eşiniz de pek inatmis neden dememiş Zümra koyamayız ben fatma istiyorum diye daha önce? Bence Fatma da cok güzel isim canım üzülme, yapilan davranıs hiç hoş değil o ayrı
Azizesoran Nisa_nurr Yani varya susayım diyorum böyle postlara ama çenemi tutamıyorum. Bu ne bencillik. Üzülme güzel kardeşim. Sen Zümra diye seslen. Sorana da isminin Zümra olduğunu söyle. Eşin bişey derse de bana mı sordun bi fikrimi bile almadın de geç. Biraz toparla kendini ve mahkemeye başvur. Sevgilerle…
Swlatmn Aada derdiniz ne ozman hanımefendiyi buradan gazlayın gazlayın eşi ile birbirine girsin hiç tanımadığınız insanların hayatları ı buradan yaptığınız boş boş yorumlarla etkileyosunuz ayrıca senin haddin değil ben postu açana yorum yaptım bana Bi cevap verecek varsa o haddini bil ayrıca saçma sapan konuşmak için konuşma kocam oğluma gül koysaymış sanki kız bebeğe Mahmut ismini koymuş gerçekten insanların huzursuzluğundan beslenen kitle grunundansınız sakın bana yorum yapmayın
LaLalisa Nisa_nurr bu bir suç teşkil ediyor. resmen arkanızdan iş çevirmiş kimliğe 2. İsmi ekletmek biraz uğraştırır onun yerine bence ailecek Zümra diyin siz tek Fatma diyen eşiniz olsun Emin olun herkes kızınız dahil ismini Zümra der
zeram Nisa_nurr cok normal biseymis gibi canim sen zumra de alisirlar ne demek yahu.nufusta fatmaysa heryerde fatmadir hele erkek tarafi o ismi kullanir.nasil yapar boyle bir seyi suan sakin olun ama asla vazgecmeyin gogle dan arastirin suan isim ekletmek daha kolay diye biliyorum arayi acmadan hemen halledin ama toparlaninca bunun hesabini sorun.