Mry02 Yagmur_C 14 de erkek kolay kolay yanılmam dedi 18de Bi başka doktor kıza benziyor dedi ne oldugunu hâlâ bilmiyorum 🤣sağlıklı olsun vatana millete hayırlı olsun da napalm Rabbim neyi nasip ettiyse o
Yagmur_C Kızlarrr kafam iyice çorba oldu😂 haftaya öğrenicez bakalım hiç farketmez zaten sağlıklı olsunlar ama benim gibi gitgel yaşayan bir sürü kişi varmış rahatladım valla
Gly_87 Ayy yazilanlar ne tatli ya,bana doktorum bu sali 15+5 te gittigimde %90 kiz dedi,9 kasimda detayli ultrasonum var.simdi emin olamadm bebegimn cinsiyetinden 🙈🙈🙈🤣🤣
mrveklc Yagmur_C 12 haftada erkege benziyo dedi bu kontrolde kıza benziyo dedi kesin bişey diyemiyom dedi
melikeuzuner Mervetekmn Merhaba, ben de 21. haftamdayım kolilerce limonata ve şalgam suyu içtim🙈 en başından beri kız hissediyorum ama doktorumuz erkek diyor hala ikna olmadım. En önemlisi sağlıkla gelsin tabii ki de. Kasımın ilk haftası detaylı ultrasona gireceğim ondan umutluyum. Sizde de detaylıya kadar pipi görmüsmüydü doktorunuz🙈🙈🤭?
Mervetekmn melikeuzuner yok kiz dedıler 2doktorda ama 23hafta detaylıda erkek net gördük 😂ama erkek belli edıyo kendını benım doktorlar kiz dedi ama kordon muhtemelen çıkıntı dedıler ama kordon değilmiş malesef 😂😂bizde kiz çok istiyorduk 😂
Keskinoglu Kız erkek olduğunu burda anlayamazsin canım.. kafanı karıştırma.bamada 16.haftaya kadar yüzde 90 kız dendi..19.haftamda erkek dendi.simdi 33 haftaligim her gidişimde erkek deniyor.artik değişmez yani.