Kardelenyigit Pcoslubiranne ilişkiden sonra yumurtlama oldu erken oldu ilk defa,test zaten beklemiş şekilde bekledikten sonra anca kamerada görülebilecek gibi oldu
lara2605 Kardelenyigit araştırırken yorumlarda okumuştum eger kuruma değilse su değince gitmez diyorlardı
Sebnemrahh Kardelenyigit hepsinin hassasiyet aynı olmuyor canım benim ilk gebelikte erken gebelik testi ile çıkmadı lapaquik markalı testle cikmisti
Kardelenyigit Sebnemrahh çok teşekkür ederim yorum için 🥰en iyisi kan testi akşam üzeri eşim gelince gideceğim
Sebnemrahh Kardelenyigit rica ederim canım varsada korkma ikiz olsa da sen bakicaktin sonuçta ikizi sonradan gelmiş gibi olur bize de yaz sonucunu 🥰 hayırlısı olsun hakkinda
Sebnemrahh lara2605 senin yazın için denedim pozitif testinde gitmedi pozitif çizgi ama zannetmiyorum bir kere kızarınca gidecegini
Kardelenyigit Sebnemrahh hamileymişim kuzum hastaneyi aradım pozitif dedi yarın kağıdı almaya gidecem
Rozalinda Kardelenyigit ben de iki kez gebelik yaşadım ikisinde de bi yarım saat sonra çok silik çıkmıstı hatta ışığa tutup bakıyordum yanlıs mı görüyorum diye😂😂 sonra kandada çıkmıstı pozıtf diye
Kardelenyigit Ates2020 büyük ihtimal kuzum çünkü yumurtlamamın 9.günü erken yaptım test zaten hayırlısı bakalım çok teşekkür ederim ❤️Akşam kan vereceğim
Zeynep5260 Kardelenyigit anlıyorum canım benim oğlan da felaket bende çok korkuyorum bol bol dua et her işte hayır vardır benim de adetime 1 gün kala olmuş 😀
Sebnemrahh Kardelenyigit Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 💞🥰🧿
Kardelenyigit Sebnemrahh aminn bitanem benim hepimize inşallah ❤️Ama gözüm korkuyor biraz sanırım allahım verdiyse vardır bi hikmet tabi ama bakalım 😊