blueberyy00 Sulee00 ben kaldım ama tekrar düşük oldu malesef en az 3 ay korun bence kuzum rahmin toparlansin
aymira_27 Sulee00 bende 21 haftalık bebeğimi ölü olarak dogum yaptım. 1 ay sonra hamile kaldı şun 15 haftalık inşlh sag salim kucagıma alırım
Taykozeyno Ben iki kez düşük yaptım korunsan bile canım hemen gebe kalmıyorsun. Allah ol demeden olmuyor. İnşallah en güzel vakitte en güzel haberi alırsın. 🤲🏻
halitefe Sulee00 canım yinede bekle bir adet dönemi çok kısa birde şimdiden folik asit kullanmaya başla zaten herkese hamile kalmadan en az 3 ay folik asit kullanılması öneriliyor senin bide böyle bir durumun vücudunu hazırla öyle düşün bence
Nry8082 Sulee00 bende 13 agustosta düşük yaptım.Doktorumda bana ilk adetten sonra tekrar dene dedi.Bu ay denemeye başladık bakalım hayırlısı.
blueberyy00 Sulee00 sağlıksız gebelikti 6. Haftada düştü adet görmeden kaldım yine düşük yaşadım 7. Haftada tabi ikincisi kürtaja döndü ama bi garantisi yok hiçbirinin sen sadece vücuduna 1 2 ay dinlenmesine izin ver tekrar ayni seyleri yaşamamak için
Sulee00 halitefe Demir ilacı ve folik asit kullanıyorum canım. İkisi bir arada olan İnşallah Rabbim en hayırlı zamanda naship etsin
Nry8082 halitefe 1 ay cok kısa bi zaman olsaydı doktor ilk adetten sonra dene demezdi sanırım.Hersey normalse ilk adetten sonra denemesini doltor söylüyo zaten banada aynısını dedi
halitefe Nry8082 bilemiyorum siz bilirsiniz ama tekrarını yaşayan çok kişi olduğu için söyledim ben birde folik asit takviyesinin gebelik öncesinde 3 ay kullanılmasını önerdikleri için siz yinde denemek istiyorsanız deneyin
elisas-mom Bende düşük yaptım doktor sonrasinda bana 1 ay adet gör sonra korunma dedi bu şekilde bende uyguladım dediğini ve şimdi 29 haftalık hamileyim çok şükür 🙏Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🥰
elisas-mom Nry8082 evet Şubat ayında düşük yaptım Mart regli olup sonrası hamile kaldım regli birisinde Dr bebek istiyorsak korunmasız yapın dedi çok şükür şuan iyi sağlıklı bı gebeliğim var.