Öncelikle herkese merhaba kızlar
Belki aranızda göz aşinalığı olan vardır bana , bende doğurdum ve doğum hikayemi yazmak bana hayal gibi geliyordu sebebi panik atak ve anksiyetem …
Her şeyden önce 38+3 de oldu doğumum
Yani bu geçtiğimiz pazartesi sabahtan belli ediyordu anlamıştım bir seyler olacagını . 1 Ekim saat 14:30 da planlı sezaryen olacaktım Pazartesi günü Sabahtan akşama kadar kızım karnımda toplanıyordu sürekli dokunduğumda hareket ettiğini hissetmekten daha çok toplandığını kasıldıgını hissediyordum ve çok korktum çünkü; Allaha şükür hamileliğim çok kolay gecti ne bulantı ne kusma son günüme kadar evimi perde asmak dahil kendim temizledim hallettim🙏☺️ Kimseden yardım almadım .
korkma sebebim de bunca rahatlığın içinde bir sorun olmuştu ve ilk kez yaşıyordum. Doktoruma mesaj attım o akşam bana gel bi bakalım dedi gittik eşimle. sadece ultrasona soktu kalbine hareketlerine baktı suyu çok iyi bir sorun yok olucak bunlar dedi yarın sabah kahvaltıdan sonra gel nst için dedi ve gönderdi..
( benim doktorum hastanede değildi kliniği vardı Aydında özel bir hastane ile anlaşmalı çalışıyor)
eve geldik yemek yedik eşime ben 29 eylülde yani sabah doğurucam biliyorum dedim güldü gecti ciddiye almadı beni 😂😂🙈
Uyuduk rahattım bir sancım kasılmam yoktu ama sabaha karşı 4 gibi çok kötü bir sancı ve kasılmalarla uyandım .
ve o agrıları korkum yüzünden 1 saat çektim 5 gibi eşimi uyandırdım ben doğuruyom dedim ne nişanım geldiii ne suyum . Doktorumu aradı hastaneye geçin ebe baksın duruma göre arasın beni dedi öyle yaptık.
Hastaneye gittik hemen aldı ebe beni çatala çıktım ve ilk kez muayene olacaktım çok korktum 🙄 İki kadın gözlerimin içine bakıyor ben onlara derken bir sekilde muayene oldum ve açılmam 4 cm olmuş bile.
Sancın var açılman da hemen eşin yatışını yapsın dediler beni direkt odama aldılar önlük giydirdiler yattım nst ye bagladılar sancılar 100 sürekli serum takıldı seni rahatlatacak dendi ama ne rahatlaması …😏 sancılarım evden beri 5 dakıkada bi geliyodu hastanede de öyle oldu. Dayandım bi sekilde . Doktorum kuşadasından gelecekti yola - doktorun yolda o yaklaşınca ekibi hazırlayıp seni direkt alacagız dediler. Ama bende bir rahatlık var çok saçma bi rahatlık suan düşününce kendime hayret ediyorum ☺️ Allah öyle bi soguk kanlılık vermiş ki hiç aglamadım , ki ben her sabah ezanında kalkıp aglayarak doğumumu düşünürdüm.
doktor gelmiş bi tekerlekli sandalye getirdiler hadi yasemin gidiyoruz dediler. Eşim ameliyathanenin önüne kadar geldi vedalaştık ona sadece , bize dua et diyebildim. Biraz agladım orada dayanamadım eşime olan bagımdandı oda . Bir de evde beni bir kız daha bekliyordu (Cimi 🐶)
neyse girdim ameliyathaneye beni aldılar ekip güleryüzlü konuşkandı sabah erken saat olmasına rağmen. Beni sedyeye oturttular anestezi uzmanı geldi iğnemi yaptı o arada doktorum elimden tuttu ve ısınmaya başladım. Sonda takıldı hissetmedim. İşlemler başlamıştı artık bir ara
çok panikledim nefesim kesildi midem bulandı ama hemen iğne yapıldı rahatladım.
sadece dua ettim sadece . 10 dakıka sürmüştür kızım çıktı o çıkarken sarsıntılı oldu ve doktorum gögüsüme çok bastırdı o bölümü zorladı ama olmuştu artık sesini duymustum♥️🤲🏻
Bana hiç göstermeden yan tarafa götürdüler doktorun yanına, kakasını yemiş bana söylemediler sonra yanıma getirdiler öptüm ağladık o sustu🙏♥️ Giydirmek için götürdüler
Eşime teslim etmişler yarım saat sonra ben çıktım toplam 40 dakıka anca sürmüş.
cıkınca çok titredim hem soğuktan hem korkudan ameliyat benim için çok büyük bir olaydı ben acilde serum dahi yemedim hastanelere ateşim olmadan gitmem asla 😂
neyse odama gectim
kanamam için karnıma bastırdılar biraz canım yandı hemsirenin kolunu iktirdim istemiyorum diye ama yapmak zorundayım dedi ve yaptı 1 kez dayandım bende 😌
kanamamı sürekli kontrol ettiler 6 saat sonra sonda çıktı bacaklarım 3 saat içinde açılmıştı ilk yürüyüs çok kolay oldu kendim yürüdüm 🙏☺️
sonra hep kızımla ilgilendim💜
ve ertesi gün sabah çıktık sabah 9 gibi😊
benim hikayem bu kadardı sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. Gerçekten bebeginizi kucagınıza aldıgınızda her şey yalan oluyor ne acı ne ağrı
ama iyi ki sezaryen olmuşum diyorum korkmayın ben burda çok kötü şeyler okudum çok ağladım ..
ama suan iyi ki diyorum kızım da karsımda uyuyor suan🤲🏻💜🙏🥰
umarım herkes evladını kucağına alır sağ salım💜 ben yine buralardayım burayı seviyorum gitmeyi düşünmüyorum😍🥰😂