zeome arkadaşlar sezeryan oldum dogrulamıyorum yürürken büküle büküle gdyrm agrı sızı desem agrı kesici içiyorum neden böyle oldu sezeryan olan hanımlar yardım edin normalmi iki büklümüm hatta yuruyemıyorum 3 gün oldu
Kuzeymiraa zeome kendinizi zorlamafığınız sürece bu şekilde devam eder gemen pes ederseniz yürümekten o zaman ayaklanamıyo insan uzun süre yürüyünce acısı geçiyor biraz direnin
Betim zeome zorla kendini yürü bol bol . Benim çok ağrım vardı çok yürüyemedim evde geç iyileşti o yüzden
Tgbkzn Olabildiğince yürümeye çalış ev içerisinde doğrulmaya çalış elinle göbeğine destek yaparak yürü yatıp kalkarken illaki ağrıların oluyor ama bi süre sonra geçiyor az daha sabret kuzum 1 haftaya bişeyin kalmayacak 😘
Ozsen35 zeome canım geçmiş olsun ben on gün doğrulamamıştım yatmak istemiyordum kalkamayacam yine diye kalkarken holün duvarlarına tutunup doğruluyordum resmen ve bende ağrı kesici kullanıyordum normal yani korkma sonra yavaş yavaş iyileşiyorsun.
Tusubasa zeome çok yattiniz sanirim ondan olmuştur iki büklümde olsa ameliyat yerinde yanmada hissetsen iki büklüm şeklinde yürü yürüdükçe iyileşeceksin yürümeden iyileşemezsin sezaryanin düşmani yürümek. İki büklüm yürümeye başla bi kaç turda açildiğini hissedeceksin.
prensannesi_ zeome cnm normal ama kendini zorla ne kadar haraket o kadar çabuk iyileşme eczaneden ameliyat korsesi al çok faydasını gördüm onun sayesinde dik yürüye bildim her ayağa kalkmada taktım sorunsuz kendim yürüdüm
Nuriiiiii zeome bende aymçnıydım canm ağrı sızı içerisindeydim iki büklümdüm tuvalete bile gidemiyordum 2 hafta içerisinde geçti geçer için rahat olsun geçmiş olsun
Pamuk94 zeome dogumdan snra odaniza alindiginizda hemn kalkmaniz gerekirdi yinede yürümeyi ihmal etmeyin en onemlisi hareket bol bol yürümek birde beliniz eğik yürümeyin dikiş yeriniz öylece kalir sonrasi daha kötü olur et birbirine kaynar aman diyim
Bebegmhazal Dogumdan sonra doktor yuruyebilirsin dediğinde ağlayarak ayağa kalkmstm gece boyunca sürekli yürüdüm o yüzden cok çabuk toparladım eve geldiğimde de aynı şekilde ne oturdum ne yattm 1 hafta içinde kimseye ihtiyacım kalmamsti
ZehraS zeome ne kadar cok yurumeye calısursan okadar cabuk ıyılesırsın canım .Tabıkı tam dıkelıp yurumeyın zaman alıcak bıraz eyılıp bukulu sekılde yurumen normal ama cok yurumeye calıs ve yurudukce bıraz daha dıkelmeye calıs gun gecdıkce tam dık yuruduyunu goreceksın