Dtufann Mervesbora gaviscon surubum var direk onu içiyorum başka hiç bir şey geçirmiyor 10 dk ya rahatlatıyor. Gece gelen mide yanması çok beter 😭
Defdef22 Mervesbora ben vişne suyu içerdim sonradan farkettim ki vişne midemi yakıyor sende Bi dikkat et bakalım ne yiyince yada içince yanıyor süt iyi gelir derler ama bilemiyorum
bebeklerim__ Mervesbora ahh o.yanmalar. soda canım.soda. ben son 4 ay sodayla gezerdim büyükler şey derlerdi bebegin saçlı olacak. Asla inanmadım çünkü bilimsel bi açıklama yok. Bebeğim bi geldi her yeri tuy yumağı ve saçları bir gör.. sacli olacak bebeğin😀
Mervesbora bebeklerim__ reflum var bide midede yanma bide hamilelik soda hiç fayda etmiyor günde 2 kere icerim
BebegimleYeniHayat_34 bebeklerim__ aynı dertten muzdaribiz 14+5 günlüğüz ve iki gündür felaket bir kaynama yanma soda içtim bu akşam sade tabi içine limon da sıktım yoksa içemezdim iyi geldi tabi şükür
Mgersn Benimde şuan berbat reflü var bide bende geceleri mahvediyor rennie tablet ve gaviscon şurup iyi geliyor onun dışında rahatlatmıyor hiç birsey resmen yemek borum yanıyo yediklerim ağzıma geliyo Allah yardımcımız olsun doğuma kadar 😔
Mgersn Mervesbora günde bir defa kullanıyorum ben doktor yazdı ama siz yinede bi sorun isterseniz doktorunuza yanlış birsey olmasın ilaç sonuçta.
Masalela Mervesboraonceleri süt soda bunlar çok iyi gelirdi şimdi sadece dondurma tecrübe ile sabit her bünye farklıdır birbirinden tabiki.