Aaaasli canım nişanın gelince gitme. Herkeste değişiyor ama ben nişanım geldikten 9 gün sonra doğum yaptım. Doktorunu bilgilendir sadece nişanım geldi diye. Suyuda bekleme herkeste gelecek diye bir kural yok mesela bende gelmedi doğumda patlattılar. Ama sancı önemli. Sıklığı ve nekadar sürdüğünü takip et sıklaşır dinlenince geçmez ve şiddeti gitgide artarsa duşunu al güzelce çök kalk yürü merdiven in çık. Dayanışmayacak olduğunda ve sıklığı arttığında hemen hastaneye git. Ben normal kontrole diye gittim ertesi sabah doğum yaptım. Sancım yoktu yani ben hissetmiyordum. Hemde hiç. Açılmam 3 cm di. 6 saat yürüttüler bahçede devamlı 2 saatte bir tuşe edildim. 6 cm olunca doğumhaneye çıkarttılar. Değişik bir doğum oldu güle oynaya,haftaya gelirken elbise giyiyim ya pantolonla zor oluyo dediğim hastaneden sabah kucağımda bebeğimle çıktım😂 doğum kapalı bir kutu heran herşey olabiliyor daima hazırlıklı olmak lazım. 1 ay 9 günlük olduk. Ben doğum yapmayı çok sevdim çok eğlenceli ve güzel geldi bana. O yüzden oğlum büyüsün bol bol kardeş yapıcam ona 🙈🥰😂