Busra3428 35 haftalık hamileyim ama bebeğim 1 hafta geriden geliyor 2200 kilosu bana çok zayıf geldi ama doktorum bi problem yok dedi sizde nasıl kilo aldırabilirim bebeğime çok endişeliyim ona bir şey olucak diye ilk gebeliğim korkuyorum o yüzden 😔
Svly1212 Busra3428 canım bunda telaş yapacak üzülecek bisey yok ben de şuan da 35 haftadayım 2 hafta önce gittiğim de doktorum bebek zayıf ama iki haftada beslenmene dikkat et dedi zaten son zamanlar hızlı kilo alır dedi sabah kahvaltını erken yap mutlaka hergun yumurta ye öğlen yemeğini geçiştirme süt yoğurt meyve ye ben öyle yaptim 2 hafta da topladı bugün gittim kontrole olması gereken kiloyu almış
edaslan Busra3428 o sorun bizde de war 2 hafta geriden geliyoz minyon olacak bebeğimiz ☺️ ama şunu deneyeblirsinz gece uyumadan süt bebe bskwisi we muz yiyin hemen solunuza yatın.
SevdaPolatts Busra3428 kaju, muz, maden suyu pekmezli su die biliyorum ki oğlımda denedim 2.300gramdı 1hafta sonra doğdu 3 250doğdu
Tugba19 Busra3428 korkma canım.iki haftaya kadar normal kabul ediyor doktorlar protein kalsiyum al kaşar peynir ve muz kilo aldırıyor bebege hergun yemeye özen göster et süt yumurta yoğurt tuket düzenli olarak
Svly1212 Busra3428 rica ederim alacaktır kilo üzme kendini sadece biraz daha beslenmeye dikkat etmek gerek ben biraz kahvaltıyı geç yapıyordum onun da etkisi oluyor artık 8 gibi yemeğe çalışıyorum yumurta yiyorum
Yarim_Kilo_Kiyma Busra3428 O kadar hassas olmayın , Allah’a şükür sağlıklı olsun kilosu da çokta zayıf değil. Şişman bebek olunca iyi olmuyor