Mernana Kızlar bugün sık sık kasılmam oldu. En son yarım saat önce otururken oldu. Karnım sermsert oluyor nefesimi kesiyor bir dakika kadar sürüyor sonra geçiyor. Dün doktordaydım bir sorun yok dedi bebekte, erken doğum riskim var ne yapmam lazım acaba?
Dilanilngi Mernana bende 28+5 deyimmm aşırı bi sırt ağrısı oluyor doktorum normal diyor sürekli dinleniyorum ama beş dakika da bir tekrarlıyorsa doktorunuzu arayın geçmiş olsun
Zeynep_cagdas Mernana canım bu kasılma nasıl oluyor, karnının her yeri mi oluyor beraberinde ağrı sancı var mı? Biraz tarif edebilir misin?
Feya_aren Mernana o zaten sürekli oluyo ki. 28 haftadan ( bazen daha erken) doğuma kadar. Bende 31 haftadayım sürekli oluyo yürüyemiyorum o an. Biraz sonra geçiyo
melike14 Canım bende de oldu bir kaç gün önce hemen doktora gittim sertleşmelerin saatte ⅘ olursa doktora gitmeni tavsiye ederim sol tarafın yat bolca dinlen
Mernana Sevilayk canım iki hafta önce başladı günde iki kez oluyordu bu günler biraz sıklaştığını hissediyorum. Gün içinde 2-3 saatte bir oldu şimdi saatte bir oluyor
Zynbbbbb Bende de kasıldıgında karnım sertleştiği zaman hem nefes kesılmesı hem çarpıntı oluyor elım ayağım kesılıyor sankı aynı durumu yaşayanlar var mı merak edıyorum 35. Haftadayım
Mernana Zeynep_cagdas canım bebek alt tarafa toplanıyor semsert oluyor o sıra elini koysan dokunsan dahi oynamıyor. Zaten anlıyorsun hemen kasıldığını birde o ara nefesin kesilir gibi oluyor kastığı için
Mmrv00 Yururken sag tarafima bıçak saplanir gibi oldu bugün bikac kere benim de.Acaba kasılma böyle bir sey mi
Mernana Feya_aren canım evet doktorumu aradım yalancı kasılmaymış düzene girmediği sürece sıkıntı yok dedi ilaçları kullanıyorum