reyhan_55 Aysnrplt oyak üyeleri canım askerlere ait sadece polisin anlaşmalı kurumları farklı olabilir
Zhrnc Ben doğum yaptım kızlar en son muayene 100 olmuştu Şimdide oğlumu çocuk doktoruna götürüyodum 125 TL medicalparkta Haftasonu gidildiğinde yüzde 50 indirim yapıyolar Fiyatlar cok uçtu artık
Rstasar AlininAysesii 60 lira civari biseydi sanirim.Yarisini alacaklarmis artik .30 lira falandir .Ama kadin dogum bolumu rezalet 3 tane dr a gittim orada pskolojimi bozdular ucretsiz olmasa hayatta gitmezdim esim kirilmasin diye gittim kac kez
Askkokuluyavrum Hulyauygur yaa gerçekten ücretsiz mi kontrol oluyorsunuz benim de eşim polis izmir de var mi acaba 🤷♀️
Askkokuluyavrum Ssulee bende izmirdeyim Manisa’ya gidiyorum kontrollere eşim de polis 80 tl muayene ücreti 65 ödüyoruz testler falan 15 lira sanırım
Tospik Zhrnc benim de eşim polis canım sevgi hastanesi var özel orda da indirimli medikalde ne kadarmis ne kadara indiriliyo
Sencer60 Nazlioznc aynen bende polisim ama erzincandayim zerre indirim yapmıyorlar ve 100 tl her muayene
Nazlioznc Sencer60 bende 75 tl ödüyorum şimdi aradım hastaneyi çıkan kız telefona ben bilmiyorum dedi bilse şaşardım 😂