Lazz Arkadaşlar ödem atma konusunda en kesin sonuç veren ne var acaba çok şişiyor ayaklarım bi yiyecek veya içecek var mı bildiğiniz
Yarim_Kilo_Kiyma Lazz Ben bir şey yok diye biliyorum. Bol bol su içip ayakları dinlendirin. Kaç haftalıksınız ? Ödem başladı
Nesse86 Lazz Bendede var Ödeme valla malesef bir ilaci yok ancak fazla ayakta kalmamak ayaklari gün icerisinde bol bol yukariya kaldirmak öyle iniyor ayaklardaki sislik benim parmak uclarimdada uyusma var iki haftadir vücut su topladigindan o da siz dua edin sizde o yok
Pregnantmom Lazz bir kase yogurdun içine salatalık doğra ye bende o işe yaramişti yomsa 36 numara ayagim 40 numaraya sigmiyordu😂
Lazz Alps ayaktayken şişiyor yürüyüş iyi gelir mi ki anca ayaklarımın altına minder koyunca iniyor biraz snra yine şişiyor gün içinde
Yarim_Kilo_Kiyma Lazz Allah kolaylık versin hepimize. Ben 33. Haftadayım hiç ödemim yok, birazda yeme içmenize dikkat edin biraz isterseniz
Alps Lazz bence yarim saatlik dinlene dinlene yuruyusler yapabilirsiniz. Bende de oluyor yuruyus yaparken yanima da su aliyorum. Onemli olan hareket etmek. Kendinizi cok yormayin ☺️
Melike_16 Tuzlu yeme ayaklarını soğuk su ile yıka ve otururken ayaklarının altına yastık koy iyi geliyor geçmiş olsun
Lazz Nesse86 sağol canım peki kızlar doğum.sonrasi için ödem atıcı en ise yarayan biseyler var mı bildiğiniz benim bu cuma doğumum olacakta
Lazz Pregnantmom hep cacık yapari m severim de ama farketmedim ise yaradığını bnmde uyuşmalar oluyor arada 😃
Lazz Yarim_Kilo_Kiyma bncede yediklerimizden oluyor sanırım çünkü tuz fazla tüketmiyorum yinede oluyor
Yarim_Kilo_Kiyma Lazz Ben diyetisyen ile çalışıyorum mesela , gerçeği hiç şişmedim daha ama ona sormuştum bir çözümü detoks ya da ödem atıcı bir şey var mı ye o demişti yok diye. Hamur işi ,kızartmadan, tuzlulardan uzak durun ve bol su için
Zeyn7 O birazda yapı ben tuz neredeyse sıfıra indirdim hamilelikte 33, haftadayız yüzüm şişiyor vücutta bisi yok ama yuzummsis
begumseker Lazz bol bol su içmek ve ayakları biraz yüksekte olacak şekilde uzatmak yukarı.. başka da iyi gelcek bişey bilemiyorum malesef.. tuz filan çok yiyorsanız kesmeniz gerek..