Bgy34 Bende tam 39 oldum hala sancım bile yok 🙃 41 e kadar bekleyebiliriz dedi doktor bakalım nasıl olacak 🌼🙏🏻
Tb29 Kızlar sizin kilo durumlarınız ne? Benim ilk aylar süper gidiyordu 6 aya kadar çok az aldım ama şimdi 37. Haftaya girdim ve son bi aydır her hafta 1 kilo alıyorum 🙈 benim gibi olan var mı
Beneklikedi Tb29 ben ✋🏻 Çok hızlı alıyorsun 35 ten sonra.. haftada 1 kilo belki biraz daha fazla.. toplamda 13 kilo aldım.. 38+5 olduk..
iremermek13_ Serife-27 inşallah sağlıkla alırsın kucağına canım benim de normal doğum gelmesini bekliyorum benim de 25 ekim
Serife-27 iremermek13_ aynıymış. Dogumumuz ♥️ sağlıkla gelsin bebislerimiz seninki kizmi erkekmi canım
Mirac51_Esila MelikeAkqull 38+1 gün kasıklarımda ağrı ve bel ağrısı çekiyorum son 4gundur bel ağrısı çeken var mı benim gibi ve karnım da da sertleşiyor
Ayse_ee Mirac51_Esila aynıyız bnde 38+1 kasıklarm agrıyo yürüyemiyorum bile sabahları sonra sonra açılıyor üstüne bir de diş agrısı eklendi bakalım 🙄
Ayse_ee Mirac51_Esila yok bel agrısı sertleşme de yürüyünce genellikle oluyor o da zaten çoktandır öyle