Annem1 Zeaplt doktorunuza sordunuz mu? Sizi korkutmak istemem ama dayanılmayacak derecede olursa s doktora gidin derim çünkü benimde Kalçam ve belime vurmuştu. 34+2 de doğum yaptım
Zeaplt Annem1 pazartesi günü gittim rahimde açılma yok nst de de 1 sancı çıktı . Üzerine gitme tetiklemesin dedi, fizik tedavi doktoru da uterus baskısından olabilir dedi ama tetikteyim ben her an.
Rumit Gizemito benim de 6 ekim de 40 haftam doluyor. Doktor Pazartesi ye kadar gelmezse gel dedi kontrole çok bekleme taraftarı değil doktorum ama ben beklemek istiyorum her şey yolundaysa normal doğum olsun istiyorum
Siinemm Beneklikedi bizim kontrolde yarın bakalım inşallah kanala girmiştir🤣 ben squat yapıyorum başladım faydası çok oluyormuş tavsiye ederim.
Beneklikedi Siinemm bende dünden beri başladım.. ama günde 10 defa , 10 squat yapabilir miyim? Emin değilim.. yürüyüş yap ve merdiven de çık dedi.. bakalım 🤔
Eslem23 Beneklikedi eşin böyle arkadan destek olunca çok rahat oluyo ben de 3 set 10 defa yapabiliyom şuan
Beneklikedi Eslem23 dr önde elini tutsun eşin dedi.. ona tutunarak yap.. ya da kapı kolunu tutarak yap dedi. Kapı kolu en kolayı geldi bana.. ama eşin arkadan tutması nasıl olur bilemedim.. deneyeceğim.. teşekkürler
Hacr Elaasya benim de son 11 gün bugün kontrolde sancım çıktı gündüz hissetmiyorum ama geceleri sancıdan uyuyamıyorum sizin nasıl oluyor sancınız ?
Kubbrasolmaz Dtufann hayır yapmadı çarşamba günü randevum var nasıl oluyor o kontrol ilk gebeliğim bilmiyorumda
Dtufann Kubbrasolmaz benimde ilk gebeligim ya herkesin doktoru 37 den sonra yapmış benim baya erken neden öyle anlamadım yapacak olursa da hiç korkmayın alttan el ile muayne ediyor ben hissetmedim bile
Kubbrasolmaz Dtufann ayyy şimdiden gerilmeye başladım sorarım neden böyle oluyor diye çok tedirginim farklı şeyler duyunca daha çok tedirgin oluyorum
Mervelsmet Selcankokalan doktorumla bugün konuştum sana bırakıyorum dedi sezeryan karar verdim bebegim dönmemiş pek niyeti yok açıkçası birde normalden korkuyorum 🙄🙄