Tuos2306 MelikeAkqull e ben kapıyı aralayım ozaman. Yarın yani 1 ekimde hatta şuan 1 ekim olduğuna göre sabah 7 de yatışım yapılıcak ve kızıma kavuşucam inş 😀
Kubbrasolmaz Dtufann hayır yapmadı çarşamba günü randevum var nasıl oluyor o kontrol ilk gebeliğim bilmiyorumda
Sena00 MelikeAkqull an itibariyle 36+0 haftamiza girdik tahmini doğum tarihimiz 20 ekim hayırlısıyla gelsinler inşllah 🙏
TgceSrbst CansuAbinik Bende 38.haftanin icindeyim yalanci sanciniz nasil oluyor sizin benim karin agrisi gibi beni sikan birsey oluyor cok kotu oluyorum sizin nasil oluyor
Anne2_ MelikeAkqull 40+2🤷♀️😭gözüm yolda afedersin totom suda bekliyorum şimdi 🤣sıcak suya otur dediler ahan 2 gündür onuda yapıyorum bakem halim ne hal olcak 😅
Anne2_ Funda50 aynen ya banada cuma gel dedi bakalım ama benim doğum başlatmak gibi bi şansım yok canm😔 ben ssvd yapmak istediğim için dışardan müdahale alamıcam herşey doğalından olmak zorunda kendi sancılarım olmalı doğum başlaması için
Dlkozdmr Pazartesi günü Allah izin verirse inşAllah Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻