Ozglakdg Akşam üstü suyum geldi yatışım yapıldı bekliyorum 2 gün içinde doğum gerçekleşicek bize dua edermisiniz 🙏🏻😞
Ozglakdg [bilinmeyen] Bebeğim 2600 gr dedi en son suyun hala var dedi bebek iyi şuan şükür inşAllah sağ salim atlatırız canım 🙏🏻
Elif4334 Ozglakdg Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin kızını canım bende 35. Haftamda erken doğum yaptım aynı şeyleri yaşadım seni çok iyi anlıyorum rabbim yardımcınız olsun 🙏
Ozglakdg Elif4334 Sağol canım inşAllah Allah razı olsun. Heyecan korku panik merak hepsi bir arada. İyi ki çantamı falan hazırlamışım napardım bilmem o anda 🙏🏻
Anneoldum Ozglakdg canm korkma sen bnde 35+4 de doğum yaptım hiç bir skntı olmadi Allahın izniyle dua et yeter sen
Ozglakdg Anneoldum Ay böyle duyunca çok mutlu oluyorum yani iyi sonuçlara olumlu düşünebiliyorum aslında haftası çok erken değil ama acaba diye düşünüyor insan küveze girer mi falan Rabbim hayırlısını versin O’ndan gelene razıyız 🙏🏻
Anneoldum Ozglakdg benim brde 28 .hafta da suyum geldi sancilarm başladı 2 cm acklkla dr bekletti sancilarm drdurp 35 e kadr beni 35+4 de de tekrar sancilarm basladi dr gttm apar topar sezaryana alndm 2830 gram doğdu ve kuveze grmedi çok şükür Rabbime canm simdi 29 gün oldu doğum yapali
Eses Geçen ay arkadaşım 35+0 da doğum yaptı bebegi 1 hafta küveze kaldı ve sonra evine geldi endişelenmeyin anne karnında geçirmesi gereken zamanı orda tamamlayıp yanınıza gelicek zaten tehlikeli haftaları atlatmışsınız