sevecenanne23 Bebeğinize koymayı düşündüğünüz kız ve erkek ısimleri fikir açısından paylaşır mısınız ?
Alps sevecenanne23 bundan bir hafta oncesine kadar %100 olmamakla beraber kızken Elif Sare dusunuyordum kiz olursa adini ben koyacaktim, iki gun once erkek oldugunu ogrendik Alparslan koymak istiyor esim, allah nasip ederse 🤩
Didi6 fatosd84 Liya ismini iyi araştır canım. Gerçek anlamı bu değil. https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/07/liya-isminin-gercek-anlam-ne-kotu.html?m=1
sevecenanne23 Sinemmm1 güzel isim arkadaşımın ikiz bebeklerinden birinin ismi çok tatlılar ikiside sare ve şura 😍🤲
sevecenanne23 Alps benim eşimde alperen için ısrar etmişti ama yengem hamile o koyucak diye ben istemedim 😊 Alparslanda güzel bir isim yiğit ismi 💕
Alps sevecenanne23 evet bende cok seviyorum 😚 telaffuzu cok guzel, yanina tuğra da cok yakisiyor bence ama zaten alp arslan uzun bir isim 🤗
fatosd84 Didi6 anladım cnm ben anlamının o olduğuna inandım artık rabbim nasip ederse Liya vericem nasipse inşallah adlarıyla yaşasın inşallah kuzular🤲❤️
Melegimmm1244 Didi6 siz hep isimlerin anlamları o değil diyorsunuz detaylı araştırmacisiniz galiba betulun anlam i ne sürekli isimlerde o değil diyorsunuz anlami